195 Lei

Superflex-3 tripla actiune

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

Superflex-3 tripla actiune

pentru articulatii sanatoase (Glucosamina, Condroitina si MSM) 150 Tab. Nu toate produsele pe baza de glucozamina sunt aceleasi!

Cu SUPERFLEX-3 luati doar doua comprimate pe zi si nu trei!

2 tablete pe zi va ofera:

• GLUCOSAMINA: 1500 mg

• CONDROTINA: 1200 mg

• MSM: 250 mg

TRIPLA ACTIUNE CU SUPERFLEX-3 DOAR CU DOUA TABLETE PE ZI!

• Trei compusi de sustinere in comun, intr-o formula cu potenta ridicata

• Sustin tesuturile si cartilajele sanatoase

• Sustin confortul articulatiei, libertatea de rigiditate si usurinta de miscare

• Luati doar doua comprimate pe zi, spre deosebire de trei

SUPERFLEX-3 este unul dintre cele mai inalte produse de calitate pentru suportul articulatiilor de pe piata astazi.

SUPERFLEX-3 contine niveluri suplimentare de rezistenta ale primelor trei substante nutritive de baza in SUPERFLEX-3: Glucozamina, Condroitina si MSM, au fost combinate pentru sanatatea totala a articulatiilor, incluzand suportul pentru cartilaj si tesuturi si mobilitatea sporita. Incercati si descoperiti de ce milioane de oameni se bazeaza pe aceste substante nutritive pentru sprijinul articulatiilor sanatoase.

Artrita este o boala articulara degenerativa care provoaca durere, inflamatie si miscare limitata a articulatiilor.

In osteoartrita articulatia afectata a cartilajului degenerat. Deoarece aceasta este perna dintre articulatii, se obtine frecare osoasa impotriva osului si astfel urmeaza durerea, inflamatia si lipsa de mobilitate. Pana in prezent, singura usurare din aceasta durere a fost prin tratamentul cu medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (de exemplu, brufen, orudis) sau prin injectare cu steroizi (de exemplu, cortizon). Cu toate acestea, acestea mascheaza numai simptomele si scad durerea, iar boala continua sa se inrautateasca. Astfel, spirala continua sa creasca doza pe masura ce durerea se inrautateste. Cu toate acestea, aici am creat o alta problema, deoarece aceste medicamente au efecte secundare daunatoare si pot cauza, de fapt, anumite caracteristici ale osteoartritei sa progreseze mai repede.

Astfel, de-a lungul anilor, singura usurare care poate fi obtinuta este prin inlocuire in comun de catre medicul dumneavoastra. Chiar si in cazul imbinarilor artificiale, problema nu este rezolvata, deoarece acestea au si o durata de viata finita si vor fi inlocuite in continuare pe lista.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!