Suc din mere Profructta natural 100% 0.25 litri
7 RON
Suc din mere Profructta natural 100% 0.25 litri
7 RON
Caracteristici
Categorie: Bauturi
Descriere
Aroma delicioasa a marului abia cules din livada, vitaminele si mineralele, atat de necesare corpului, fac din sucul nostru din mere bautura naturala care ne defineste. De la esenta gustului natural al marului am pornit toate amestecurile colectiei de sucuri premium Profructta. Sucul din mar presat la rece isi pastreaza intacte substantele nutritive, antioxidantii si mineralele.
Un singur pahar de suc natural din mere inseamna sanatate si o abundenta de zece vitamine care fac bine corpului tau si il revitalizeaza. Fiecare sticla de suc natural consumata este o incantare pentru suflet si o alternativa sanatoasa pentru corp!
Pentru acest sortiment din colectie puteti alege si bag-in-box de 3l: este usor si practic de transportat, o varianta care sa ajunga pentru intreaga familie.
Sucul Profructta din mere este obtinut prin presare la rece, contine doar fructe romanești, fara adaos de apa, coloranti, zahar sau alti aditivi. Sucul Profructta este 100% natural si nu este reconstituit din concentrat.
Minerale: potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier, mangan, cupru, zinc.
Vitamine: A, B1, B2, B6, C, K, acid folic.
Un singur pahar de suc natural din mere inseamna sanatate si o abundenta de zece vitamine care fac bine corpului tau si il revitalizeaza. Fiecare sticla de suc natural consumata este o incantare pentru suflet si o alternativa sanatoasa pentru corp!
Pentru acest sortiment din colectie puteti alege si bag-in-box de 3l: este usor si practic de transportat, o varianta care sa ajunga pentru intreaga familie.
Sucul Profructta din mere este obtinut prin presare la rece, contine doar fructe romanești, fara adaos de apa, coloranti, zahar sau alti aditivi. Sucul Profructta este 100% natural si nu este reconstituit din concentrat.
Minerale: potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier, mangan, cupru, zinc.
Vitamine: A, B1, B2, B6, C, K, acid folic.
128 vizualizari
Dambovita, Targoviste, 11 Dec. '24 (08:27)