1.899 Lei

Storcator Hurom HG EVOlution HG-FBE11

Vezi pagina: Bioraw.ro
  • Electrocasnice mici
  • Storcatoare de fructe
  • Alta marca
  • Nou
Bucuresti, ieri, 16:20
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Storcator Hurom HG EVOlution HG-FBE11

datorita sistemului sau de stoarece prin presare, veti obtine mai mult suc. - dispune de un ax canelat din ultem cu doua parti taietoare astfel: fructele, radacinoasele, legumele si verdeturile sunt taiate in bucati mai mici in partea de sus a axului, apoi la mijlocul lui sunt zdrobite, iar in partea de jos se face presarea pulpei (intre ax si sita). Forma noua face ca axul melcat sa fie mai usor de curatat. - noua forma a sitei din ultem permite obtinerea de mai mult suc. - este prevazut cu un nou sistem de reglare a consistentei pulpei. - stoarcerea se face prin presare lenta, ceea ce presupune ca axul nu se incinge si calitatea sucului nu este afectata. - puteti prepara sucuri clare (cu sita fina), piureuri si nectaruri (cu sita grosiera), lapte din soia, nuci si migdale. - este un aparat silentios, ecologic ( sitele si axul sunt din ultem) astfel nu se transfera chimicalele in suc, durabil- ultemul este un polimer de 8 ori mai dur decat plasticul si melamina. - este usor de curatat si intrebuintat. Parti componente: Blocul motor (baza aparatului); gura de alimentare; ax canelat din ultem; sita fina din ultem; sita grosiera din ultem; perii rotative din silicon; bol procesare a sucului cu 2 guri de evacuare, una pentru suc prevazuta cu un capac antipicurare si una pentru evacuare a resturilor; recipient de colecatre a sucului; recipient de colectare a resturilor; presor; 2 periute; carte de instructiuni in limba romana. Sfat practic: spalati sitele dupa fiecare utilizare; calitatea sucului va fi data si de calitatea fructelor si legumelor; legumele se vor introduce in fasii subtiri, verdeata se va taia in smocuri mici; pentru prepararea laptelui de nuci, seminte, migdale si soia: lasati peste noapte la inmuiat in apa iar dimineata clatiti bine si adaugati-le in aparat cu un polonic si apa; spalati bine sitele dupa fiecare utilizare; nu introduceti citricele cu coaja si fructele cu samburi, singurele acceptate sunt: merele, rodiile, strugurii (storcatorul face separarea coajei, samburilor de suc); pentru retetele de inghetata procedati astfel- sucul rezultat se amesteca cu sirop de agave, cu miere sau cu iaurt, smantana si se introduce la congelator. Cu cat fructa, leguma este mai hidratata, crocanta cu atat v-a iesi mai mult suc. Daca fructele si legumele sunt pastoase, fainoase, consistenta sucului va fi cea de nectar. In cazul merelor acestea pot fi crocante cu mult suc sau fainoase in functie de sezon. Va recomandam sa incercati merele Granny Smith, Golden sau merele tari, ferme care sunt crocante atunci cand muscati din ele. Durata recomandata de functionare: continuu, maxim 30 de minute. Daca doriti pastrarea sucului pentru mai mult timp, va recomandam sa utilizati Cana pastrare in vid Status Slovenia STACPV1 1L. Pentru mai multe informatii si comenzi accesati link-ul acesta Cana pastrare in vid sucurile