1.399 Lei

Storcator Hurom GH-SBE06 Gri Chef orizontal

Vezi pagina: Bioraw.ro
  • Electrocasnice mici
  • Storcatoare de fructe
  • Alta marca
  • Nou
Bucuresti, ieri, 04:40
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Storcator Hurom GH-SBE06 Gri Chef orizontal

presare la rece. Transport GRATUIT! Model NOU 2016! 5 ANI Garantie Motor. Produs Original. Suntem distribuitori acreditati Hurom. Pentru persoanele preocupate de o alimentatie sanatoasa, pentru cei ce au o dieta vegana sau raw vegana, pentru cei ce tin diete, Hurom lanseaza in 2016 un succesor la storcatorului Hurom DA 1000, cu numeroase imbunatatiri atat de design cat si tehnice. Caracteristici: - Tensiune de alimentare: 230-240 V, - Frecventa: 50 Hz, - Consum: 150 W, - Rotatii pe minut: 70 rpm- stoarcere lenta datorita caruia sucul nu se oxideaza, - Motor: monofazat, cu inductie + reductor pentru cuplu, - Tehnologie: ax melcat orizontal, stoarcere lenta, prin presare la rece, - Sistem de ajustare al presiunii de stoarcere pentru fiecare ingredient in parte pentru a se obtine maximul de nutrienti si vitamine, - Greutate: 6 kg, - Dimensiuni: Lungime: 424 mm Latime: 163 mm Inaltime: 345 mm - Accesorii: Gura de alimentare, Ax melcat, Duza principala, 4 adaptoare in diverse forme- pentru a obtine pateuri din vegetale, spaghete, unturi vegetale, etc., Presor, Perie curatare, Sita fina- cu ajutorul caruia puteti realiza sucuri din fructe, legume sau frunze/iarba, Sita Blank- puteti prepara diverse combinatii din dieta raw-vegana (unturi, pateuri, spaghete, etc.), Bol pentru suc, Bol pentru resturi, Manual de utilizare. Sfat practic: spalati sitele dupa fiecare utilizare; calitatea sucului va fi data de calitatea fructelor si legumelor. Pentru prepararea laptelui de nuci, seminte, migdale si soia: lasati peste noapte la inmuiat in apa iar dimineata clatiti bine si adaugati-le in aparat cu un polonic si apa; nu introduceti citricele cu coaja si fructele cu samburi, singurele acceptate sunt: merele, rodiile, strugurii (storcatorul face separarea coajei, samburilor de suc); pentru retetele de inghetata procedati astfel- sucul rezultat se amesteca cu sirop de agave, cu miere sau cu iaurt, smantana si se introduce la congelator. Pentru a prepara fulgi de cocos: stoarceti nuca de cocos proaspata utilizand sita blank si apoi produsul rezultat se adauga in deshidrator. Daca fulgii de cocos impreuna cu apa sunt date prin storcator impreuna cu sita fina, obtineti ulei de cocos, si daca utilizati sita blank, obtineti unt de cocos. Cu cat fructa, leguma este mai hidratata, crocanta cu atat v-a iesi mai mult suc. Daca fructele si legumele sunt pastoase, fainoase, consistenta sucului va fi cea de nectar. In cazul merelor acestea pot fi crocante cu mult suc sau fainoase in functie de sezon. Va recomandam sa incercati merele Granny Smith, Golden sau merele tari, ferme care sunt crocante atunci cand muscati din ele. Durata recomandata de functionare: continuu, maxim 30 de minute. Va recomandam pentru a stoarce: - citrice fara coaja: portocale, rodii, etc.; - fructe: mere si pere corcante, cirese si visine (fara samburi), struguri, pepene rosu, etc.; - legume: morcovi, telina, sfecla, cartofi, ridichi, fenicul, pastarnac, castravete, etc.; - germeni si vlastari; - verdeturi: varza, salata, spanac, leurda, frunze de kale, menta, patrunjel, frunze de telina, iarba de grau, orz si ovaz, etc. Daca doriti pastrarea sucului pentru mai mult timp, va recomandam sa utilizati Cana pastrare in vid Status Slovenia STACPV1 1L. Pentru mai multe informatii si comenzi accesati link-ul acesta Cana pastrare in vid sucurile