45 Lei

Spirulina Bio 120 tablete, ofera vitalitate

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Categorie: Produse Bio
Bucuresti, ieri, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Spirulina Bio 120 tablete, ofera vitalitate,

creste energia si tonusul. Beneficii Spirulina Organica

- In caz de oboseala

- Ofera vitalitate corpului

- Creste energia si tonusul

Spirulina Bio a noastra de la Bell Bio este certificata de ECOCERT, care garanteaza o alge superioara de calitate naturala bogata in proteine, vitamine si minerale.

Spirulina este o micro-alga de apa dulce, cunoscuta pentru compozitia sa exceptionala. Acesta este alcatuita din mai multe ingrediente: peste 60% din care sunt proteinele vegetale si permite un aport semnificativ de vitamine si minerale cum ar fi vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina D, vitaminele B (B1, B2, B3, B6, B7, B8), magneziu, zinc, fier, potasiu sau mangan.

Astfel, din cauza culturii sale in mediu conservat si uscare la temperatura scazuta, spirulina Bio este cunoscuta pentru compozitia bogata care permite sa sustina tonusul si vitalitatea. Prin urmare, un tratament este ideal pentru a face fata oboselii tranzitorii si a recupera energia.

Tabletele noastre de Spirulina Organica va garanteaza un produs de calitate a carui origine si metode de productie sunt certificate. Spirulina este, de asemenea, o sursa naturala de antioxidanti. Acestea vor ajuta la protejarea organismului de radicalii liberi si efectele stresului oxidativ.

Deci, in tratamentul de o luna, acest supliment alimentar va va permite sa luptati impotriva scaderii energiei si sa va recastigi toata vitalitatea!

Prospect Spirulina Bio

Mod administrare: 4 comprimate pe zi.

Compozitie

Ingrediente

Pt 1 comprimat

Pt 4 comprimate

Spirulina alfa intreaga* (spirulina platensis)

500 mg

2000 mg

Agent de ingrosare: fibre de salcam acacia*

Garantat fara OMG, fara gluten

Ingrediente de origine agricola din agricultura ecologica Organica. Produs din agricultura ecologica.