169 Lei

Sofran extract Premium, 120 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:35

Descriere anunt

Sofran extract Premium, 120 Capsule

Beneficii Sofran:

• Sofranul pentru o stare de spirit buna si echilibrul mental

• Sofranul este un antioxidant

• Sofranul poate imbunatati functia imunitatii

• Sofranul poate stimula nivelurile de energie

• Sofranul poate reduce simptomele PMS

• Sofranul poate imbunatati functia inimii

• Sofranul poate imbunatati functia sexuala

• Sofranul poate reduce tensiunea arteriala

• Sofranul este antiinflamator

• Sofranul protejeaza creierul

Sofran pentru o stare de spirit buna si echilibrul mental

Sofranul sprijina o stare de spirit buna in timp ce turmericul ajuta la echilibrul mental si sprijina de asemenea functia creierului.

Acesta foloseste extractul de sofran de inalta puritate, SaffranForte consta din stigmatele Crocus sofran (Crocus sativus). Florile sale sunt culese dimineata si pistilurii jumuliti, toate culese manual. Pistilii rosii sunt apoi uscate cu grija.

De ce Extract de Sofran?

Sofranul este obtinut din florile de Crocus „Crocus sativus“. Nu numai recolta laborios o data pe an, mana de lucru in toamna face ca pretul sa fie ridicat al materiei prime. Randamentul scazut al cea mai mare parte doar trei asa-numitele stigmate pe planta a condus la termenul de „cel mai scump condiment din lume.“ Pentru un kilogram de sofran este nevoie de pana la 200.000 de flori care trebuie sa fie recoltate.

Din cauza culorii sale, persii au planta „Departe N“ numit, ceea ce cu „galben este“ sau poate fi tradus „galben“. Safran a fost deja gasit mai devreme, nu numai ca un condiment sau de colorare agenti utilizati, dar a fost mentionat la momentul faraonilor din manuale medicale.

Astazi stim ca, in plus fata de diferite carotenoidelor Saffron contine, de asemenea, o varietate de uleiuri esentiale. Un rol aparte este inca atribuita asa-numita Lepticrosaliden, inclusiv safranal si crocin ce le apartin. Capsulele noastre sunt standardizate la cel putin 3,5% din aceste substante. Eficacitatea extractului este data in ciuda consumului zilnic redus.

Datorita importantei sale, exista de multe ori, de asemenea, falsuri care nu au criteriile de calitate obisnuite, cum ar fi colorarea exagerata, aroma si amaraciune a originalului. Prin urmare, ne referim in mod exclusiv la o materie prima brevetata de cultivare in Spania, a carei autenticitate este confirmata prin analiza ADN-ului constant.

Safran este estimat pentru o varietate de efecte - iar informatii exista pe site-urile de specialitate corespunzatoare.

In mod similar, sofranul a fost adesea inclus in diferite preparate utilizate pentru ameliorarea durerii.

In medicina moderna, sofranul a castigat popularitate pentru o gama larga de beneficii terapeutice, inclusiv (dar fara a se limita la):

Scade anxietatea

Tratamentul sindromului premenstrual (PMS)

Rezistenta la insulina

Diabet

Cancer

Tulburari neurodegenerative

Dificultati de invatare

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!