125 Lei

Smartwatch DZ09 Bluetooth cu SIM Rose Gold

Vezi pagina: VTAMobile.ro
  • Pentru dama
  • Smartwatch
  • Marca alta marca
  • Nou
Bucuresti, 21 apr, 10:35

Descriere anunt

Smartwatch DZ09 Bluetooth cu SIM Rose Gold,

curea visinie, compatibil Android & iOS**DZ09 este un ceas inteligent cu cartela SIM si functie telefon (2G, preluare apeluri, jurnal de apeluri, handsfree, apeluri prin Bluetooth). El are un design modern, 3 seturi de afisare a ceasului, un display LCD de 1,54", carcasa metalica si bratara confectionata din silicon (anti-alunecare), fiind un adevarat obiect exclusivist.

**Puteti apela sau raspunde la apelurile venite pe telefon, puteti primi sau trimite SMS-uri direct de pe ceas sau puteti asculta muzica din telefon, puteti filma sau face fotografii (puteti controla camera foto a telefonului, asigurandu-va dinainte ca aceasta este deschisa). Camera foto are o rezolutie de 0,3MP.

**Ceasul se sincronizeaza cu telefonul si agenda acestuia prin Bluetooth (v.3.0).

**DZ09 are procesor Single Core de 533MHz, microfon si difuzor incorporate, functie de pedometru (numar de pasi / calorii consumate), cronometru, ceas desteptator, monitorizare somn si functie anti-pierdere bidirectionala (anti lost / find phone), calendar, calculator, avertizor sedentarism.

**Bateria Lithium polymer are o capacitate de 380mAh care asigura un timp de convorbire de pana la 3 ore.

**Ceasul SmartWatch cu Display Touchscreen se conecteaza la toate dispozitivele mobile Android / iOS precum SAMSUNG, Apple, HTC, SONY, Huawei, LG precum si alte dispozitive care suporta Bluetooth. Poate fi utilizat ca telefon mobil independent datorita slotului microSIM fara conectarea la un smartphone.