Smartwatch Cronos Dice cu SIM Silver (argintiu)

149 RON
1 / 3

Smartwatch Cronos Dice cu SIM Silver (argintiu)

149 RON
Caracteristici
Pentru barbati Smartwatch Marca alta marca Nou
Descriere
**Ceasul inteligent Cronos Dice are un design modern, un display de 1,54", carcasa metalica placata electrostatic si bratara confectionata din silicon, fiind un adevarat obiect exclusivist. Puteti apela sau raspunde la apelurile venite pe telefon, puteti primi sau trimite SMS-uri direct de pe ceas sau puteti asculta muzica din telefon prin Bluetooth (v3.0).
**Folositi ceasul ca si telecomanda pentru telefonul dumneavoastra atunci cand doriti sa faceti poze sau sa filmati.
**Util in timpul antrenamentelor: smartwatch-ul Dice poate contoriza pasii (pedometru) efectuati in timpul mersului sau al antrenamentelor, poate afisa distantele parcurse sau calcula numarul caloriilor arse in timpul sesiunii de antrenament.
**Functie anti-pierdere: activand aceasta functie, smartwatch-ul va atentioneaza, prin alerte audio sau vibratii, cand smartphone-ul iese in afara razei de conexiune (10 metri).
**Suport Sim pentru memorie externa, procesor Mediatek MT6260A de 300 MHz, camera foto de 0,3 MP
**Acumulator de 380 mAh care asigura o autonomie de pana la 2 zile sau, in stand by, pana la 7 zile.
Observatii:
1. Pentru iPhone nu este disponibila aplicatie, de aceea 4 functii (anti-pierdere, mesaje, notificari aplicatii, control camera foto) nu se vor sincroniza cu acesta. Celelate functii vor functiona normal deoarece nu necesita aplicatie instalata.
2. Telefoanele cu Android pana la versiunea 5.0.1 inclusiv suporta stabil toate functiile descrise.
3. Pentru telefoanele cu Android versiunea 5.1 aplicatiile existente in acest moment pot avea erori de compatibilitate si unele functii care necesita sincronizare prin APP nu vor fi disponibile.
Vezi mai multe detalii si cumpara
131 vizualizari Bucuresti 08 Sep, 10:35