115,50 Lei

Slim by Slim 10 pliculete a cate 6 g Tara

Vezi pagina: mailboxproduction
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, 23 iun, 12:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Slim by Slim 10 pliculete a cate 6 g Tara

producator: South Korea. Datorita ingredientelor vegetale active „Slim by slim” permite obtinerea unui rezultat maxim in corectarea greutatii si reduce colesterolul crescut datorita scindarii si utilizarii rapide a acestuia de organism, contribuie la reducerea nivelului de zahar in sange, este capabil sa neutralizeze si sa curete organismul de toxine si reziduuri.

Garcinia de Cambogia. Acidul hidroxicitric (AHC), extras din fructele plantei asigura in organism o actiune tripla: reduce formarea acizilor grasi ai a colesterolului, accelereaza oxidarea grasimilor si regleaza pofta de mancare. AHC participa la metabolismul zaharului si grasimilor, impiedicand transformarea zaharului din grasimi. Blocand formarea de acizi grasi din carbohidrati, mentine concentratia glucozei la un nivel, la care neutronii hipotalamusului nu stimuleaza pofta de mancare.

Inulina reprezinta, in primul rand, fibre vegetale combinate cu un prebiotic activ. Isi manifesta proprietattile functionale in intestinul gros la nivelul florei simbiotice a acestuia, stimuland in mod selectiv cresterea si activitatea metabolica a bacteriilor benefice. In calitate de sorbent, accelereaza curatarea organismului de reziduuri si toxine.

Extractul din coaja de citrice exercita efect tonic similar cu cel al cofeinei. Contine o importanta cantitate de flavonoizi (naringina, rutin, quercitina, hesperidina), cu actiune antisclerotica. Imbunatateate metabolismul intracelular al colesterolului, reducand nivelul total de lipide in sange, ficat, vase; ajuta bila sa scindeze lipidele fara reactii adverse nocive.

Extractul de kaki este sursa multor substante benefice: fibre alimentare, minerale (sodiu, magneziu, potasiu, mangan, calciu), zaharuri cu asimilare rapida, vitaminele А, С, Р. Tocmai aceste zaharuri sunt necesare pentru formarea glicogenului in ficat si alimentarea cu energie a acestuia. Fructul de kaki potoleste rapid foamea, cu toate ca nu contine foarte multe calorii, de aceea dietologii recomanda consumul acestui fruct tuturor celor, care doresc sa slabeasca fara a-si prejudicia sanatatea.

Extractul din fructe de goji poseda efect antioxidant si tonifiant, imbunatateste in mod semnificativ procesul de digestie, exercita actiune benefica asupra functiilor ficatului. Totodata, fructele de goji permit reducerea grosimii stratului adipos, in mod garantat. Scaderea greutatii este atribuita unei cantitati crescute de antioxidanti, ai caror actiune duce la cresterea vitezei metabolismului si scindarea mai rapida a grasimilor. Mai mult de atat, fructele contin 21 de minerale (fier, zinc, iod, seleniu, rar intalnitul germaniu etc.), 18 aminoacizi, dintre care 8 esentiali, vitaminele В1, В2, B6, Е si de 500 de ori mai multa vitamina С decat portocalele.

Extractul din frunze de ceai verde este, de asemenea, un antioxidant activ si sursa multor substante biologic active. Combinatia dintre cofeina din ceaiul verde si epigalokatehina stimuleaza schimbul de substante, accelerand oxidarea grasimilor si crescand consumul de energie. Activizand schimbul de substante, extractul din ceai verde contribuie nu doar la reducerea excesului de greutate, ci curata organismul de produsele metabolismului. Totodata, catehinele din ceai, impreuna cu saponinele, leaga si elimina din corp colesterolul, actiune extrem de importanta pentru preventia aterosclerozei si afectiunilor cardiovasculare. Ceaiul verde sporeste eliminarea din organism a produsilor metabolismului.

Taurina este un aminoacid important, stocat in ficat. Joaca un rol important in schimbul de carbohidrati si lipide, contribuie la optimizarea proceselor energetice si de schimb.

Vitamina С este una din cele mai eficiente vitamine-antioxidanti. Stimuleaza activitatea sistemelor enzimatice de detoxifiere a ficatului. Contribuie la cresterea cantitatii lipoproteinelor cu densitate inalta si la reducerea cantitatii lipoproteinelor cu densitate joasa, normalizand nivelul colesterolului.

Mod de administrare:

In calitate de supliment alimentar, 1-3 pliculete pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se administra impreuna cu alte produse pentru slabit decat la recomandarea specialistului.

Recomandari:

Se recomanda in calitate de supliment alimentar in cadrul masurilor complexe pentru reducerea greutatii

- permite corectarea excesului de greutate

- reduce nivelul de colesterol si zahar din sange

- exercita actiune de detoxifiere