99 Lei

Silymarin Plus 60 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:35

Descriere anunt

Silymarin Plus 60 Capsule

Sprijina functionarea sanatoasa a ficatului

• Sustine functia hepatica sanatoasa

• Curata corpul

• Combate radicalii liberi

• Hepatoprotector eficient,

• Extract din seminte de lapte de ciulin

SILYMARIN PLUS este un compus puternic flavonoid care este derivat in mod natural din planta de ciulin din lapte si a fost folosit de ani de zile pentru a ajuta la reducerea simptomelor asociate complicatiilor vezicii hepatice si ale vezicii biliare. Acesta contine proprietati din planta de ciulin de lapte, plus colina, inozitol, vitamina C si vitamina E. SILYMARIN PLUS ajuta la sustinerea functiei hepatice sanatoase, lupta impotriva radicalilor liberi si curata corpul de toxine daunatoare.

Ce este Silymarin?

Silymarin este un complex flavonoid extras din seminte de ciulin de lapte. Ciulinul de lapte contine trei flavonoide puternice care pot ajuta la protejarea ficatului: silybin, sililydianin si silychristin, cunoscute colectiv ca silymarin.

Ce face Silimarina?

Ficatul ajuta la digestie, detoxifiere, reglarea zaharului din sange si metabolismul grasimilor. Extractul de ciulin din SILYMARIN PLUS contine niveluri ridicate de compusi antiinflamatori care pot curata ficatul de toxine daunatoare, precum si detoxifica alte sisteme corporale.

Cu mediul nostru din ce in ce mai poluat si alimentele cu conservanti nenaturati, multi aleg sa suplimenteze cu un produs de curatare zilnica, care poate stimula sanatatea globala si va poate proteja de toxinele nocive.

Cercetarea clinica arata eficacitatea silimarinei

Potrivit cercetarilor, silymarinul poate ajuta la reducerea stresului oxidativ si a inflamatiei ficatului cu activitatea sa antioxidanta puternica (1). Extractul de ciulin din SILYMARIN PLUS poate asigura protectia hepatocelulara prin stabilizarea membranelor celulare hepatice. Proprietatile antioxidante bogate ale SILYMARIN PLUS ajuta la prevenirea penetrarii toxinelor in interiorul membranelor celulare, provocand complicatii ale ficatului si ale altor organe.

In timp ce cercetarile sunt inca in curs de desfasurare, oamenii de stiinta cred, de asemenea, ca silymarin poate ajuta la protejarea creierului si a functiilor sale prin consolidarea sistemului nervos central si lupta impotriva radicalilor liberi.

Ingredientele unice care fac SILYMARIN PLUS atat de eficient:

Silymarin (extract din samanta de ciulin): Folosit de plante medicinale traditionale timp de mii de ani, extractul de seminte de ciulin este un remediu eficient care poate detoxifia ficatul si curata sistemul de bacterii daunatoare care pot provoca complicatii de sanatate.

Inositol: o vitamina naturala care ajuta ficatul cu grasimi prelucrate.

Vitamina C: Antioxidant puternic care poate ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi.

Vitamina E: Aceasta vitamina poate ajuta, de asemenea, sa incetineasca procesul de imbatranire prin blocarea radicalilor liberi nocivi care pot provoca efecte degenerative.

Choline: gasita in oua, varza de Bruxelles, broccoli si creveti, colina este un nutrient esential care poate ajuta la protejarea creierului de complicatiile neurologice.

(1) Féher J, Lengyel G. Silymarin in prevenirea si tratamentul bolilor hepatice si a cancerului hepatic primar.NCBI.gov. Ianuarie 2012.

Prospect SILYMARIN PLUS

Mod administrare: Luati 2 capsule de doua ori pe zi cu o masa.

Portia: Doua (2) Capsule

Portii pe container: 30

Compozitie per portie

• Vitamina C (acid ascorbic) 200 mg

• Vitamina E (succinat d-alfa tocoferil) 50 IU

• Silymarin, Armurariul (extract din seminte de lapte de ciulin) 326mg

• Inositol 100 mg

• Colina (bitartrat de colina) 83 mg

Alte ingrediente: hidroxipropil metilceluloza, faina de orez, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Produsul Vegan

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!