78,75 Lei

Silver-Max Care 118ml

Vezi pagina: mailboxproduction
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, 21 iun, 09:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Silver-Max Care 118ml

Silver-Max Care este elaborat pe baza de argint coloidal (apa de argint) si poate fi utilizat pentru curatarea zilnica a tenului. Tehnologia de productie permite particulelor de argint sa se dizolve complet in apa si sa impiedice inmultirea bacteriilor patogene de la suprafata pielii.

Curatarea pielii cu aceasta solutie dimineata si inainte de somn, va oferi pielii un aspect sanatos, contribuind la hidratarea acesteia. Cosmeticienii recomanda utilizarea apei de argint pentru spalarea tenului cu probleme: acnee, eritem, cosuri. Apa de argint are efect de intinerire, reduce iritatiile, previne uscarea si descuamarea pielii, creste tonusul, activeaza regenerarea celulara. Sunt extrem de utile baile, mastile, lotiunile pe bazade apa de argint, in cazul pielii fine si sensibile.

In prepararea mastilor din argila, legume, fructe, fructe de padure, iaurt, drojdie si alte produse naturale se recomanda sa adaugati la ingredientele mastilor o jumatate de lingurita de Silver-Max Care pentru intensificarea efectului acestora.

Recomandari de utilizare

Curatarea pielii cu aceasta solutie dimineata si inainte de somn, va oferi pielii un aspect sanatos, contribuind la hidratarea acesteia. Cosmeticienii recomanda utilizarea apei de argint pentru spalarea tenului cu probleme: acnee, eritem, cosuri. Pentru utilizari diverse apelati la recomandarile unui specialist.

Apa de argint are efect de intinerire, reduce iritatiile, previne uscarea si descuamarea pielii, creste tonusul, activeaza regenerarea celulara.