5.137 €

Silence S01 Basic

  • Scuter
  • An 2021
  • Rulaj 0 km
  • Motor 5 cmc
Sector 6, 28 aug, 12:00

Descriere anunt

Silence S01 Basic

Pretul afisat nu contine TVA

Viteza maxima: 85 km/h

Autonomie: 100 km

Greutate scuter: 150 kg

Greutate baterie: 40 kg

Pasageri: 2

Putere motor: 5 kW

Permis: L3e - A1

Tehnologie baterie: Li-Ion

Capacit. baterie: 4,1 kWh

Timp de incarcare: 6 h

Alimentare: 230 V

Frana: CBS + regenerativa

Tip suspensii: Hidraulic

Culori: alb

Silence S01 Basic este scuterul electric usor de condus in aglomeratia urbana si preferat de cei care vor sa se strecoare prin traficul din oras. Are o autonomie de 100 km si atinge o viteza de 85 km/h. Poate fi reincarcat oriunde, acasa sau la serviciu, la orice priza.

Scuterul are un design modern, premium, cu echipamente de ultima generatie. Are bateria detasabila, ce poate fi transportata usor, ca un carucior.

Modelul este disponibil in culoarea alb, cu doua moduri de conducere si compartiment mare de depozitare.

Pentru a conduce Silence S01 e nevoie de permis de conducere A1.

S01 reprezinta noua interpretare a deplasarii in zonele urbane!

Sunt doua tipuri de mod de condus.

Eco – mentine viteza limitata la 70 km/h si are o autonomie mai mare.

City – creat pentru a circula prin oras cu o viteza limitata la 85 km/h cu performanta ridicata si un randament de consum echilibrat.

Bateria cu litiu de 4,1 kWh ofera o autonomie de 100 km (in functie de tipul de conducere si de greutatea de la bord), ceea ce ofera Silence S01 o utilizare perfecta pentru zonele urbane si aglomerate.

Reincarcabila la o priza electrica de 230V, bateria este detasabila si echipata cu un carucior pentru a putea fi transportata usor. Bateria este incorporata in zona anterioara rotii din spate, ceea ce lasa suficient spatiu pentru compartimentul de depozitare. Amplasarea bateriei permite, de asemenea, scuterului electric Silence S01 sa beneficieze de un centru de greutate mai jos si mai central. Acest lucru ofera un castig in stabilitate si manevrabilitate.

Silence S01 este echipat cu un motor de putere 5 kW (motor fara perii). Viteza de condus variaza intre 45km/h si 85 km/h, in functie de modul de conducere. Pozitionat in roata din spate, motorul electric este fiabil si practic, deoarece simplifica intretinerea vehiculului. Nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la problemele inerente sistemelor de transmisie cu curea sau lant, precum si la petele de ulei.

Acceleratia este foarte rapida, iar scuterul electric premium Silence S01 trece de la 0 la 50 km/h in doar 5,9 secunde. Aceste performante sunt destul de rare chiar si pe scuterele pe benzina dintr-o categorie similara.

S01 vine standard cu un sistem de franare combinat (CBS): maneta stanga franeaza ambele roti, iar maneta dreapta franeaza roata din fata si activeaza sistemul de franare regenerativa pentru a ajuta la franarea si reincarcarea bateriei.

Companiile beneficiza de preturi adaptate in functie de numarul de scutere cumparate si de serviciile achizitionate.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!