4.847 Lei

Sifonier cu trei usi Austral

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Dormitor
  • Dulapuri
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:12
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Sifonier cu trei usi Austral

Se remarca in cadrul dormitorului multumita lamelelor oblice care aduc aminte de obloanele caselor mediteraneene si dau un farmec aparte. Fabricat in intregime din lemn masiv, sifonierul Austral exceleaza ca functionalitate, oferind spatiu de depozitare din belsug: bara pentru umerasele cu haine, loc pentru cutiile de pantofi si trei rafturi in partea stanga. O gama larga de finisaje va sta la dispozitie spre a-l asorta cu patul si noptiera din aceeasi gama.

Sifonierul cu trei usi Austral poate fi personalizat cu orice culoare din paletar. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita a usilor fata de cadrul exterior. Feroneria este si ea la alegere. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, antichizat, multicolor, periat.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile sifonierului Austral:

perfect pentru interioare cu tema marina

spatiu de depozitare generos

compartiment pentru haine

trei rafturi si bara pentru umerase

fabricat integral din lemn masiv de brad

finisare la alegere (a se vedea paletarul)

stiluri: marin, cottage, contemporan

ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton usor de asamblat