12.700 Lei

Showtec Lampy 40 2U, controller DMX

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, azi, 00:05

Descriere anunt

Showtec Lampy 40 2U, controller DMX

Controller DMX Showtec Lampy 40

Showtec Lampy 40 2U este o consola DMX complet dotata, cu aspect de ultima generatie conceputa pentru a controla efectele de lumina statice si in miscare potrivite pentru diverse locatii. Designul sau industrial, plutitor, cu ecran tactil de 10,1 \"si LED-uri indicatoare multicolore permit un flux de lucru rapid si clar intr-un mod extrem de intuitiv.

Aranjarea elementelor existente este acum mai usoara decat oricand, cu spatii de lucru personalizate si vizualizare fixare pentru un aspect clar al scenei virtuale cu control usor de selectare, glisare si plasare. De asemenea, puteti alege cu usurinta orice culoare doriti si puteti controla fiecare lumina in miscare exact la rezultatul dorit in cel mai scurt timp.

Lampy 40 2U va permite sa adaugati un ecran extern full HD (tactil) si, de asemenea, sa preluati controlul complet al dispozitivelor dvs. prin intermediul unui iPad sau tableta, deoarece este compatibil OSC. Puteti crea cu usurinta orice efect de spectacol complicat si uimitor cu motorul sau complet de efect incorporat. Spre deosebire de majoritatea consolelor DMX comparabile, Lampy 40 2U are nu mai putin de patru roti de codificare cu afisaj OLED de 1,3 \"pentru informatii despre functia vizuala.

Showtec Lampy 40 2U va permite sa controlati simultan doua universuri independente, inclusiv toate caracteristicile monitorului extern si o a doua vedere a dispozitivelor. Cele 1024 de canale DMX sunt controlabile prin DMX, ArtNet si sACN.

Daca 10 fadere multifunctionale si 10 fadere de redare cu butoane cue sunt suficiente pentru practica dvs., va recomandam sa verificati Lampy 20 cu 10 in loc de 30 fadere multifunctionale in timp ce utilizati aceleasi 9 pagini de memorie pentru spatiu de stocare suficient.

Specificatii Showtec Lampy 40:

Consola DMX cu aspect de ultima generatie pentru controlul oricarui efect de lumina static si in miscare potrivit pentru diferite locatii

Flux de lucru clar cu ecran tactil mare de 10,1 \", LED-uri indicatoare multicolore si patru roti de codificare cu afisaj OLED de 1,3\"

Mediu virtual intuitiv cu Fixture View, Quick Color Picker, OSC si a doua posibilitate de ecran

Control usor al efectelor de lumina avansate cu un motor complet de efect incorporat pentru accesarea rapida a efectelor uimitoare

Design industrial plutitor cu iluminare cu lista de repere si lumina USB optionala

Alocare gratuita a 30 de fadere multifunctionale si 10 fadere de redare cu 9 pagini de stocare a memoriei

Doua universuri DMX cu 1024 canale DMX, ArtNet, sACN si acces la toate functiile monitorului extern

Vezi si alte Controllere lumini DMX

Vezi produsele de la brandul SHOWTEC