Senstra pentru femei 30 Capsule

150 RON
...

Senstra pentru femei 30 Capsule

150 RON
Descriere
SENSTRA® FOR WOMEN: Acum există un produs de performanță sexuală pentru femei!

• Creșterea placerii la femei

• Îmbunătățește sensibilitatea

• Îmbunătățește funcția sexuală

• Intensifică plăcerile și orgasmele

• Îmbunătățește rezistențaSENSTRA® este conceput special pentru femeile care doresc să sporească libidoul, stamina, lubrifierea, culmile și satisfacția sexuală generală.

Multe femei înregistrează o scădere a dorinței sexuale sau a satisfacției datorate unor factori care contribuie, cum ar fi stresul, depresia, nașterea, menopauza sau fluctuațiile hormonale. Cele mai multe femei își ignoră sentimentele, crezând că un declin al libidoului este normal - nu-și dau seama că poate fi corectat cu ușurință.

SENSTRA® este un supliment natural care este luat pentru a imita acțiunea a ceea ce ar trebui să apară în mod natural dintr-un punct fiziologic, sexual, dar nu. Unul din ingredientele principale din SENSTRA® (l-arginina) ajută la creșterea fluxului sanguin în țesuturile genitale ale clitorisului și în zonele înconjurătoare. Creșterea fluxului sanguin apare deoarece arginina asistă la producerea unei molecule radicale numită oxid nitric (NO), care relaxează pereții vascularizațiilor. NO-ul produs de arginină poate ajuta femeile să devină mai capabile fizic de a face sex, ceea ce poate permite ca acest act să aibă loc cu o frecvență mai mare.

SENSTRA® pentru femei conține damiana pentru a ajuta și a atenua experiența fizică. Damiana este o plantă afrodiziacă naturală care a fost folosită pentru a ajuta la echilibrarea problemelor hormonale la femeia de sute de ani. Uleiul din frunzele damiana conține o substanță chimică cunoscută sub numele de terpenă. Cercetarile au aratat ca terpenes cu alte substanțe care alcătuiesc substanțele chimice de comunicare sexuală cunoscute sub numele de feromoni. Acest efect asupra progesteronului poate explica de ce planta poate crește libidoul, în primul rând datorită acestei capacități de legare a progesteronului. Studiile științifice asociază deficitul de progesteron, în special la femeile aflate în post-menopauză, la scăderea libidoului. Deci, dacă legarea extractului de damiana la receptorii de progesteron poate imita acțiunea progesteronului, damiana ar putea conduce teoretic la creșterea libidoului la femeile cu deficit de progesteron.

Alte plante din SENSTRA® pentru femei sunt: ​​epimedium și mucuna. Epimedium este un alt afrodisiac. Cercetările recente arată că epimediul poate crește libidoul masculin și cele feminin, precum și fluxul sanguin la organele genitale. Și pentru femei, poate ajuta la atenuarea disconfortului menopauzei. Mucuna sa dovedit a crește producția de L-Dopa, hormonul "ma simt bine", care vă ajută să vă relaxați și să îmbunătățiți experiența sexuală.

Care este doza recomandată?

Două capsule pe zi, una dimineața și una înainte de culcare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
73 vizualizari Bucuresti azi, 14:00