90 Lei

Senstra crema pentru femei 60 ml

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

Senstra crema pentru femei 60 ml.

Ce este SENSTRA®?

SENSTRA® este o crema topica folosita pentru a creste senzatia sexuala, excitatia, placerea si satisfactia feminina atunci cand se aplica local la organele genitale feminine.

Cele mai multe provocari ale femeilor cu excitare si raspuns sexual sunt datorate fluxului sanguin insuficient in zona genitala. SENSTRA® nu numai ca va creste sensibilitatea femeii, ci va stimula si lubrifierea vaginala naturala; corectand astfel unul dintre cele mai importante aspecte care impiedica placerea femeilor de intimitate sexuala.

SENSTRA® creeaza o senzatie aproape instantanee calda si revigoranta. Aceasta stimuleaza sensibilitatea clitorisului si elibereaza ingredientele active, ceea ce conduce la o excitare sexuala si un raspuns mai bun.

Desi este conceput pentru femei, SENSTRA® creeaza si o senzatie de stimulare pentru barbati!

Fapte si beneficii generale:

. Cresterea reactiei sexuale

. Imbunatatiti intimitatea

. Stimuleaza excitarea

. Imbunatatiti sensibilitatea

. Cresteti lubrifierea vaginala

. Beneficii pentru barbati, de asemenea

. Dovedit eficace

. 100% sigur

. Ingrediente active naturale

. Ph echilibrat

. Nu exista efecte secundare periculoase

. Ambalaje igienice

L-arginina si calea de oxid nitric:

In 1998, Premiul Nobel a fost acordat pentru descoperirea semnificatiei caii de oxid nitric. Oxidul de azot este important pentru multe aspecte ale sanatatii, dar cel mai celebru beneficiu a fost impactul asupra performantei sexuale atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Spuneti pur si simplu, oxidul nitric este necesar pentru a mentine fluxul sanguin optim in zonele genitale. Odata cu varsta, productia de oxid de azot in organism scade, ceea ce duce la scaderea fluxului sanguin si impiedica excitatia si raspunsul sexual. Aceasta descoperire a dus la dezvoltarea "pilulei albastre" pentru barbati, iar femeile au si solutia lor.

Aminoacidul, L-Arginina (esential pentru producerea de oxid nitric), sporeste raspunsul sexual feminin prin stimularea cresterii fluxului sanguin catre clitoris si tesuturile inconjuratoare. Pentru a mentine nivelurile optime de oxid nitric, se recomanda suplimentarea cu L-Arginina.

Pentru femei, folosirea zilnica a SENSTRA® alimenteaza l-arginina in zonele care au nevoie cel mai mult.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!