Senstra crema pentru femei 60 ml

90 RON
...

Senstra crema pentru femei 60 ml.

90 RON
Descriere
Ce este SENSTRA®?

SENSTRA® este o cremă topică folosită pentru a crește senzația sexuală, excitația, plăcerea și satisfacția feminină atunci când se aplică local la organele genitale feminine.

Cele mai multe provocări ale femeilor cu excitare și răspuns sexual sunt datorate fluxului sanguin insuficient în zona genitală. SENSTRA® nu numai că va crește sensibilitatea femeii, ci va stimula și lubrifierea vaginală naturală; corectând astfel unul dintre cele mai importante aspecte care împiedică plăcerea femeilor de intimitate sexuală.

SENSTRA® creează o senzație aproape instantanee caldă și revigorantă. Aceasta stimulează sensibilitatea clitorisului și eliberează ingredientele active, ceea ce conduce la o excitare sexuală și un răspuns mai bun.

Deși este conceput pentru femei, SENSTRA® creează și o senzație de stimulare pentru bărbați!Fapte și beneficii generale:

. Creșterea reacției sexuale

. Îmbunătățiți intimitatea

. Stimulează excitarea

. Îmbunătățiți sensibilitatea

. Creșteți lubrifierea vaginală

. Beneficii pentru bărbați, de asemenea

. Dovedit eficace

. 100% sigur

. Ingrediente active naturale

. Ph echilibrat

. Nu există efecte secundare periculoase

. Ambalaje igieniceL-arginina și calea de oxid nitric:

În 1998, Premiul Nobel a fost acordat pentru descoperirea semnificației căii de oxid nitric. Oxidul de azot este important pentru multe aspecte ale sănătății, dar cel mai celebru beneficiu a fost impactul asupra performanței sexuale atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Spuneți pur și simplu, oxidul nitric este necesar pentru a menține fluxul sanguin optim în zonele genitale. Odată cu vârsta, producția de oxid de azot în organism scade, ceea ce duce la scăderea fluxului sanguin și împiedică excitația și răspunsul sexual. Această descoperire a dus la dezvoltarea "pilulei albastre" pentru bărbați, iar femeile au și soluția lor.

Aminoacidul, L-Arginina (esențial pentru producerea de oxid nitric), sporește răspunsul sexual feminin prin stimularea creșterii fluxului sanguin către clitoris și țesuturile înconjurătoare. Pentru a menține nivelurile optime de oxid nitric, se recomandă suplimentarea cu L-Arginină.

Pentru femei, folosirea zilnică a SENSTRA® alimentează l-arginina în zonele care au nevoie cel mai mult.
Vezi mai multe detalii si cumpara
2.183 vizualizari Bucuresti azi, 14:00