200 Lei

Scoala de fotbal pentru copii

Vezi pagina: SCOALA FOTBAL COPII
  • Categorie: Cursuri
  • Tip curs: cursuri initiere sport
Bucuresti, ieri, 11:25

Descriere anunt

Scoala de fotbal pentru copii

Vino la initiere in fotbal cu copilul tau si va beneficia de 3 antrenamente gratuite. ACS Raiders Bucuresti organizeaza cursuri de initiere in fotbal pentru copii de pana la 12 ani

Detalii suplimentare

Primele 3 antrenamente sunt gratuite;

- Echipamentul de antrenament este oferit gratuit de catre clubul nostru, dupa aderarea ca membru al clubului;

- Cotizatia lunara este de 200 lei;

- Antrenamentele se vor desfasura de 2 ori pe saptamana, conform programului de pe site (datele de antrenament pot suferi modificari in functie de numarul de grupe formate si de orarul scolar al copiilor);

- Antrenamentele sunt coordonate de antrenori licentiati UEFA;

- Pentru a participa la antrenamente, copiii trebuie sa se prezinte in echipament sportiv, cu pantofi de fotbal dotati cu crampoane pentru teren sintetic sau sala (nu cu crampoane pentru iarba).

Relatii suplimentare la tel 0733 94 71 77.

ACS Raiders Bucuresti organizeaza selectii si inscrieri pentru grupele de fotbal copii Under 6 -> Under 12 (copii nascuti intre anii 2008 si 2015).

CAND SI UNDE

Inscrieri pentru grupele de fotbal copii anii 2008 – 2011: in fiecare zi de marti, joi si vineri intre orele 16.30 si 17.30, la baza sportiva ROMPRIM.

Inscrieri pentru grupele de fotbal copii anii 2012 – 2015: in fiecare zi de luni, miercuri si vineri intre orele 17.00 si 18.00, la baza sportiva ROMPRIM.

CUM AJUNGETI

La baza sportiva ROMPRIM de pe Soseaua Oltenitei 195, Sector 4, Bucuresti:

pentru a ajunge cu masina, puteti pune locatia “ACS RAIDERS” sau “Romprim” (baza sportiva) pe Waze / Google Maps. Parcarea este gratuita in interiorul bazei sportive.

mijloace de transport in comun: tramvai 1 sau 10 (statia Romprim), metrou (statia Aparatorii Patriei).

CE TREBUIE SA STII

– Primele 3 antrenamente sunt gratuite;

– Echipamentul de antrenament este oferit gratuit de catre clubul nostru, dupa aderarea ca membru al clubului;

– Cotizatia lunara este de 200 lei;

– Pentru inscriere este nevoie de prezenta unui reprezentant legal al copilului (parinte, tutore), copie dupa certificatul de nastere al copilului si achitarea cotizatiei de membru pentru prima luna;

– Pentru a participa la antrenamente, copiii trebuie sa se prezinte in echipament sportiv, cu pantofi de fotbal dotati cu crampoane pentru teren sintetic sau sala (nu cu crampoane pentru iarba).

DESPRE ANTRENAMENTE

– Antrenamentele se vor desfasura de 2 ori pe saptamana conform programului de pe site (datele de antrenament pot suferi modificari in functie de numarul de grupe formate si de orarul scolar al copiilor);

– Antrenamentele sunt coordonate de antrenori licentiati UEFA.

Relatii suplimentare la tel 0733 94 71 77.