45 Lei

Scaune birou vizitator, fix, stofa, negru

  • Destinatie Bucatarie
  • Scaune
  • Utilizat

Descriere anunt

Scaune birou vizitator, fix, stofa, negru

scaunul are un aspect clasic, fiind realizat cu tapiterie din stofa neagra, cadru din teava de otel 30x15 mm si acoperitor spatar din polipropilena.

Acest scaun de vizitator poate fi amplasat in sali de asteptare, terase, sali de curs, de training, conferinta, in agentii de turism, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau chiar in biroul personal, deoarece este compatibil cu regimul de utilizare 8 ore/ zi. Datorita posibilitatii de suprapunere, scaunele pot fi depozitate mult mai usor, realizand o economie de spatiu.

sezutul si spatarul scaunului au o structura din lemn stratificat, acoperita cu spuma poliuretanica de 3 cm grosime densitate 18 kg/mc - spatar, 25 kg/mc - sezut. Cadrul este prevazut cu doua traverse care sustin sezutul si este realizat din otel vopsit negru in camp electrostatic. Fiind un model fara brate, acest scaun este usor de manevrat.

Dimensiunile totale ale scaunului sunt 84 cm inaltime, 53 cm latime si 53 cm adancime. sezutul are 47 cm inaltime de la sol, 47 cm latime si 43 cm adancime, iar spatarul are 41 cm inaltime si 48 cm latime. Scaunul are greutatea proprie de 6. 5 kg si este construit pentru a sustine greutatea maxima de 170 kg. Pret 45 Lei/buc negociabil