6.149 Lei

RME Digiface Dante, Interfata Audio Portabila

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 23:45

Descriere anunt

RME Digiface Dante, Interfata Audio Portabila

RME Digiface Dante este o interfata audio usoara si portabila, care combina conectivitatea si caracteristicile retelei Dante cu facilitati pentru care este renumit RME: USB 3, MADI, TotalMix FX si optiuni remarcabile atat in ?functionarea USB, cat si stand-alone. Include 256 de canale(128 de intrari/128 de iesiri), 64 de canale Dante/64 de canale iesire stereo pentru casti, wordclock I/O.

Dante este un protocol audio peste IP de la Audinate. Interfata audio RME Digiface Dante este un USB 3.0 de la / catre interfata, adaugand o optiune externa si complet mobila pe cardul Dante PCIe utilizat intern. Digiface Dante utilizeaza driverul MADIface Series maturizat de RME pentru Windows si macOS, cu o latenta redusa si stabilitate de varf in industrie. Echipat cu cel mai recent TotalMix FX, acesta nu numai ca poate directiona, ci si amesteca cat mai multe submixuri independente, pe masura ce sunt disponibile iesiri. Iesirea inclusa a telefoanelor de inalta calitate ofera o ascultare rapida a oricarui canal audio, dar poate fi folosita si ca iesire de linie pentru a oferi o mixare stereo analogica suplimentara. Echipat cu cel mai mare canal Dante, modulul 64 poate fi trimis si primit prin retea.

Exploreaza noi moduri audio

Echipat cu doua porturi de retea redundante, Digiface Dante este mai mult decat o interfata audio. De asemenea, ofera functionalitatea unui comutator, conectand pana la 4 linii de retea, eliminand necesitatea unor comutatoare suplimentare pentru distribuirea si colectarea liniilor de retea, sau ofera functionare redundanta cu conectivitate cu 2 porturi atat pentru reteaua primara, cat si pentru cea secundara.

Folosit fara USB, Digiface Dante se transforma automat intr-un convertor Dante / MADI pe 64 de canale. Iesirea stereo analogica poate fi preconfigurata pentru a trimite un amestec exact de acele canale care sunt necesare. Redundanta completa a retelei si functionalitate de comutare sunt, de asemenea, disponibile. Prin functionarea cu energie a magistralei USB si o conexiune externa de alimentare este asigurata o sursa de alimentare stabila si redundanta. Deoarece Dante a devenit compatibil AES67, Digiface Dante accepta un alt format din partea retelei pentru o flexibilitate si mai mare si mai multe aplicatii.

Specificatii RME Digiface Dante:

256 de canale (128 de intrari/128 de iesiri)

64 de canale Dante I/O

64 de canale MADI I/O

4x Dante I/O

1x Coaxial MADI I/O

Rata de sample: 192 kHz

Iesire stereo pentru casti

Wordclock I/O

Se poate ruta prin software-ul de control Dante si TotalMix FX

Rezolutia maxima: 24 bit

Control Remote via iOS, PC, Mac cu ajutorul software-ului TotalMix Remote

USB 3.0

Nu necesita alimentator extern.

Dimensiune: 17 x 2.6 x 8.4 cm

Greutate: 0.50 kg

Manual

Vezi toate produsele din categoria Interfete Audio

Vezi toate produsele de la brandul RME