3.259 Lei

RME ADI-2 FS, Convertor AD/DA

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 23:25

Descriere anunt

RME ADI-2 FS, Convertor AD/DA

RME ADI-2 FS este un convertor compact de top AD/DA de 2 canale. Unitatea mica de 9.5\" ofera conversii de cea mai mare calitate AD/DA SPDIF, AES si ADAT de pana la 192 kHz. Proprietatile de baza ale convertorului le reprezinta intrarile si iesirile balansate, monitorizarea cu ajutorul iesirii de casti. SteadyClock pentru o conversie de calitate, control al nivelului hardware pe 3 niveluri. Capacitatea de a rula pe baza de diverse surse de energie.

RME ADI-2 FS este echipat cu o intrare de linie stereo balansata prin 2 combo Neutrik XLR/TRS. O iesire de linie stereo balansata cu XLR plus jack-uri active simultane si separate si o iesire ajustabila pentru casti.

Dar RME ADI-2 FS ofera mai mult decat un sunet de exceptie, va ofera si o conectivitate digitala performanta. Conexiunea balansata coaxiala (RCA) SPDIF I/O cu comutare de Channel Status il face compatibil AES/EBU. Conexiunea TOSLINK I/O poate sustine un sample rate de pana la 192 kHz si totodata serveste drept ADAT I/O cu un sample rate de pana la 96 kHz. Puteti sa folositi chiar si intrarea SPDIF si iesirea ADAT sau invers in mod AD/DA.

Alimentarea este furnizata printr-o sursa de alimentare externa cu comutare inclusa, cu conector blocabil. Datorita unei game largi de tensiuni de functionare de 9 - 15 volti, ADI-2 FS poate fi usor utilizat cu baterie sau baterie reincarcabila, deci si pentru utilizare mobila. Este, de asemenea, pe deplin potrivit, de exemplu pentru izolare galvanica in laborator sau aplicatii de masurare.

Specificatii convertor AD/DA RME ADI-2 FS:

Raport semnal / zgomot (SNR) @ +19 dBu: 117 dB RMS neponderat, 121 dBA

Sursa de alimentare inclusa: alimentator extern de comutare, 100 - 240 V c.a., 2 A, 24 wati

Max. consum de energie: 10 wati (830 mA @ 12 V)

Dimensiuni: 21.5 x 4.4 x 13 cm

Greutate: 0.90 kg

Manual

Vezi toate produsele de la brandul RME