139 Lei

Resveratrol 250 mg 60 capsule

Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 17 dec, 23:45
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Resveratrol 250 mg 60 capsule

Resveratrol: cel mai eficient si mai bine cercetat fitonutrient pentru mentinerea si protejarea sanatatii.

• Mentine sanatatea colonului

• Un antioxidant natural puternic care protejeaza ADN-ul

• Reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important)

• Creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere)

• Mentine sanatatea prostatei

• Actioneaza ca un fitoestrogen benefic

• Demonstrat ca reduce nivelul de oxidare a LDL (colesterolul rau)

• Imbunatateste vindecarea ranilor pielii

Unde gasim Resveratrol?

S-au gasit in struguri si in vin, Resveratrolul este un antioxidant natural care contine o serie de beneficii pentru sanatate, cum ar fi antivirale, neuroprotectore, anti-imbatranire, efect anti-inflamatorii si de prelungire a vietii.

Resveratrolul este un compus de protectie produs de strugurii rosii si alte plante ca o aparare impotriva parazitilor. In timp ce anterior vinul rosu continute 8 la 10 mg de resveratrol pe litru, din pacate aproape ca nu este nici un resveratrol astazi in vinul rosu ca urmare a utilizarii pe scara larga a pesticidelor. Am reusit totusi sa gasim o sursa de resveratrol cu grad farmaceutic, extras direct din strugurii rosii, care sa pastreaze echilibrul natural al tuturor compusilor sai activi: polifenoli, flavonoide, antocianidine si oligo proantocianidine (OPC). Aceasta este apoi imbogatita cu resveratrol extras din planta Polygonum cuspidatum.

Ce este ResveratrolCe este Resveratrol?

Resveratrol face parte din grupul de plante numite polifenoli. Polifenolii sunt considerati a fi antioxidanti, principala functie a lor fiind prevenirea formarii radicalilor liberi, protejand astfel organismul impotriva cancerului si bolilor de inima.

El este un compus natural si se gaseste in troscotul chinez si japonez (planta cu continutul cel mai mare de resveratrol), pielea strugurilor rosii, afine, fistic, boabe de cacao si unele fructe de padure (zmeura, dude). Functia principala a resveratrolului este de a neutraliza radicalii liberi, care sunt responsabili de procesul de imbatranire, datorita propietatilor antioxidante.

Strugurii produc resveratrol in pielea lor pentru a proteja planta impotriva infectiilor si bolilor fungice si pentru a o proteja de soare, de aceea vinul contine un nivel mare de resveratrol in comparatie cu alte alimente.

Vinul rosu are concentratia de resveratrol mai mare decat vinul alb. De asemenea, s-a demonstrat ca strugurii crescuti in medii mai umede produc o cantitate mai mare de resveratrol decat cei crescuti in medii mai aride. Resveratrol se gaseste si in semintele, toscovina, frunzele si tulpinile strugurilor.

In SUA el se obtine dintr-o planta de origine japoneza sau chineza numita troscot (Polygonum cuspidatum). In alte tari el este extras din vin rosu sau struguri rosii.

Cele mai multe studii privind beneficiile resveratrolului s-au efectuat in Franta, deoarece populatia franceza are o dieta bogata in grasimi, bea multa cafea si fumeaza. Rezultatele au aratat ca resveratrol scade semnificativ bolile de inima, chiar in aceste conditii, precum si colesterolul ridicat, hipertensiunea arteriala, atacuri de cord si accidentul vascular cerebral.

Longevitatea francezilor se datoreaza si cantitatilor moderate al consumului de vin rosu.

Resveratrol este un antioxidant care detoxifica moleculele ce oxideaza alte molecule si tesuturi. Productia radicalilor liberi este foarte mare in timpul stresului sau inflamatiei, ei oxideaza ADN-ul, membranele celulare si alte structuri vitale , de exemplu mitocondriile.

Resveratrol are multe beneficii, de aceea sunt numerosi producatori si furnizori ai acestui supliment.

Suplimentele de resveratrol sunt disponibile in magazine sub forma de capsule, praf sau solutie.