49 Lei

Pure Yohimbe HCL, 50 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 11:35

Descriere anunt

Pure Yohimbe HCL, 50 capsule

Pure Yohimbe HCl, 50 capsule, Ce este Pure Yohimbe? Yohimbe este un copac care se gasste in Africa, mai exact in Camerun, Gabon si Zair. Alcaloidul Yohimbe se extrage din Aspidosperma quebracho blanco si Rauwolfia serpentina.

In trecut poporul african utiliza coaja acestui copac ca afrodisiac. De asemenea, era fumata pentru a produce afecte halogene. In medicina traditionala o foloseau pentru tratarea angina si hipertensiunea.

Beneficii Pure Yohimbe

In ziua de azi Yohimbe este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai efective produse pentru pierderea in greutate.

Pure Yohimbe este un supliment termogenic. Datorita acestei proprietati el este foarte bun pentru arderea grasimilor, crescand termogeneza si stimuland metabolismul, care ajuta organismul sa transforme grasimile in energie.

S-au efectuat mai multe studii pe Yohimbe care au aratat ca el poate trata impotenta, disfunctia erectila, cresterea libidoului atat la barbati, cat si la femei.

Yohimbe poate preveni sicopa, incetarea momentana sau definitiva a inimii, accidentele vasculare cerebrale si blocarea arterelor.

Pure Yohimbe este un bun transportator ar nutrientilor. Acest lucru este datorat proprietatii de a dilata vasele de sange, furnizand sistemului nervos central mai mult oxigen si imbunatatind functia acestuia.

Fiind un bun vasodilator, Yohimbe creste fluxul de sange si alimenteaza tot corpul, in special organele genitale, imbunatatind functia erectila.

Prospect Pure Yohimbe

Mod de administrare

Doza zilnica recomandata de Pure Yohimbe este de 1-2 capsule.

Nu depasiti doza indicata.

Portii: 50 capsule = 50 portii, 100 capsule = 100 portii, 20 capsule = 200 portii.

Ce contine o portie de Pure Yohimbe?

O portie de Pure Yohimbe contine: Yohimbe HCl 2,5 mg.

Alte ingrediente: praf carbohidrati de calciu, maltodextrina, praf strearat de calciu, dioxid de siliciu.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!