90 Lei

Psiholog

Bucuresti, 04 mar, 11:40

Descriere anunt

Psiholog

Servicii consiliere psihologica: anxietate, stres, atacuri de panica, depresie, anorexie, blocaje in cuplu, gestionarea despartirilor, probleme de familie, etc. https://psihologcaleacrangasi.com/

Detalii suplimentare

Servicii consiliere psihologica:

ANXIETATE SI DEPRESIE: anxietate, stres, frici intense, atacuri de panica, fobii, obsesii, depresie, anorexie, mancat compulsiv, ipohondrie, timiditate, incredere in sine, situatii de criza, etc.

PROBLEME DE CUPLU: blocaje in cuplu, gestionarea despartirilor, incapacitatea de a forma relatii intime, probleme de familie, relatia cu copiii si adolescentii, etc.

PROBLEME DE PERSONALITATE: frica de abandon, deprivare emotionala, neincrederea in ceilalti, izolare, dependenta de ceilalti, rusine, sine infantil, perfectionism, negativism, narcisism, etc.

Daca simti nevoia sa afli mai multe despre tine, sa te descoperi, sa gestionezi mai bine anumite dificultati de viata, sa gasesti solutii pentru a iesi dintr-un impas existential, eu sunt aici pentru a te insoti.

Daca treci prin situatii cu care nu te-ai mai confruntat pana acum, daca ti se intampla lucruri noi, ce par imposibile si care iti afecteaza relatiile cu familia, prietenii si chiar cu tine insuti, inseamna ca a sosit momentul sa apelezi cu toata increderea la psiholog.

https://psihologcaleacrangasi.com/

Caracteristici, dotari

Specialitate
Psihiatrie-psihologie