Premium Invest Consulting Real Estate

  • Administrari imobile
  • Agentii imobiliare
  • Cadastru, intabulari
  • Certificate energetice
  • Geodezie, topografie
  • Servicii creditare
  • Calculeaza distanta
Sector 3, 22 nov, 12:10

Descriere anunt

Premium Invest Consulting Real Estate

Reprezentare imobiliara la vanzare si la cumparare, apartamente, terenuri, case/vile, cladiri de birouri. Ajutam proprietarii sa vanda proprietatile la cel mai mare pret, ajutam cumparatorii sa cumpere cea mai buna proprietate.

Detalii suplimentare

PREMIUM INVEST CONSULTING REAL ESTATE este o companie romaneasca de consultanta si investitii imobiliare, cu servicii complete, functioneaza independent, promoveaza si lucreaza in sistem de reprezentare exclusiv. Compania PREMIUM INVEST CONSULTING REAL ESTATE, ofera servicii specializate de reprezentare exclusiva, adresate atat cumparatorilor, cat si vanzatorilor de pe piata imobiliara, pentru care consultantii nostri actioneaza ca reprezentanti unici ai clientilor. PREMIUM INVEST CONSULTING REAL ESTATE ofera solutii personalizate pentru toate clasele de active, aplicand o abordare unica fata de abordarea clientilor si incorporand una dintre cele mai puternice amprente regionale printre consilierii imobiliari din Europa.

Partenerul dumneavoastra pentru decizii de investitii imobiliare

De-a lungul intregului proces de tranzactie - de la consultanta strategica pana la inchiderea unei tranzactii - PREMIUM INVEST CONSULTING REAL ESTATE este partenerul dumneavoastra in ceea ce priveste deciziile de investitii imobiliare.

Scopul nostru principal este sa va oferim servicii complete, de inalta calitate in fiecare zi, cu deviza: eficienta, discretie, tranzactii avantajoase si sigure.

Cel mai frumos compliment pe care putem sa il primim este o recomandare facuta de clientii si colaboratorii nostri. Va multumim! Contactati si recomandati cu incredere!