125 Lei

Pregnenolone 50 mg 60 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 25 mai, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Pregnenolone 50 mg 60 Capsule

Beneficii Pregnenolona

• Un precursor al oricarui alt hormon

• Stimuleaza procesul de stocare a memoriei

• Promoveaza echilibrul hormonal

• Creste senzatia de bunastare si imbunatateste starea de spirit

• Reduce efectele daunatoare ale stresului

• Realizat cu Pregnenolona micronizata

Ce este Pregnenolona si de ce ar trebui sa il luati?

Pregnenolona serveste ca precursor al altor hormoni, inclusiv dehidroepiandrosteron (DHEA) si progesteron. Sa sugerat ca rolul pregnenolonei in organism este de a servi ca un "steroid mama" (precursor hormon). Au fost studiate multe efecte ale pregnenolonei asupra sistemului nervos.

Somn si memorie: Studiile efectuate de sobolani indica efecte puternice de marire a memoriei, mult mai mult decat cele ale altor substante neuroactive. La barbatii sanatosi cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, administrarea de pregnenolona (1 mg pe zi) sa dovedit a imbunatati calitatea somnului si a scadea starea de veghe intermitenta. De asemenea, s-a aratat ca Pregnenolona afecteaza memoria de lucru, pe termen scurt si pe termen lung si poate duce la o motivatie sporita pentru a invata informatii noi si la o imbunatatire a abilitatii de a dobandi noi cunostinte.

Stres: Sa sugerat ca acest hormon poate juca un rol in raspunsul neuroendocrin la stres. Intr-un studiu al pilotilor avioanelor supusi stresului, administrarea de pregnenolona (25 mg de doua ori pe zi) a imbunatatit performanta fara a provoca efecte secundare adverse. Intr-un studiu al raspunsului la stres la sobolani, sa observat o crestere a anxietatii dupa administrarea de pregnenolona. Cercetatorii au sugerat ca acest lucru a fost un raspuns bun in timpul unei perioade de stres si a fost initiat prin intermediul sistemului nervos.

Depresie: Este cunoscut faptul ca hormonii afecteaza starea de spirit si comportamentul prin efecte asupra sistemului nervos. La persoanele cu depresie cronica sau antecedente de depresie, pregnenolona din lichidul cefalorahidian (lichidul care curata creierul) a fost semnificativ mai mic decat nivelul la persoanele sanatoase. In plus, sa constatat ca pacientii cu depresie activa au avut un nivel mai scazut de pregnenolona comparativ cu cei cu antecedente de depresie.

Unde se gaseste?

Celulele atat ale glandei suprarenale cat si ale sistemului nervos central sintetizeaza pregnenolona. Studiile la om arata ca exista concentratii mult mai mari de pregnenolon in tesutul nervos decat in sange. Studiile pe animale arata ca concentratia de pregnenolona din creier este de zece ori mai mare decat cea a altor hormoni legati de stres (inclusiv DHEA). Pregnenolona este prezenta in sange ca si pregnenolona libera si o forma mai stabila, sulfat de pregnenolon.

Exista efecte secundare?

• Pregnenolone este un supliment adecvat pentru barbati si femei de toate varstele.

• Pregnenolone are un record impresionant, cu niveluri foarte scazute de toxicitate si este sigur pentru uz uman.

• Nu utilizati pregnenolona daca completati DHEA.

• Nu utilizati daca suferiti de tulburari de convulsii, deoarece pregnenolona poate suprima activitatea GABA, ducand la o crestere a activitatii sistemului nervos central care poate duce la convulsii la cei cu epilepsie.

Prospect Pregnenolona

Moda dministrare: Luati o (1) capsula zilnic.

Porti de servire: 1 capsula

Portii pe flacon: 60

Portii pe servire

• Pregnenolone (Pregnenolona) 50 mg