2.699 Lei

Polk Audio Magnifi 2, Soundbar

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 21:40

Descriere anunt

Polk Audio Magnifi 2, Soundbar

Polk Audio Magnifi 2 conceput pentru a reduce bariera de intrare la o experienta de ascultare a unui sistem home theater multicanal. Bara de sunet Polk Audio Magnifi 2 se bazeaza pe mostenirea bogata a Polk Audio in materie de excelenta audio.

Reteaua de drivere reglate in functie de performanta si tehnologia patentata Stereo Dimensional Array (SDA) de la Polk Audio. Dezvoltata initial de fondatorul Matthew Polk - prezinta o scena sonora imensa si o fidelitate remarcabila. Pentru o experienta de ascultare convingatoare si imersiva, MagniFi 2 dispune, de asemenea, de un nou mod audio 3D. Mod care valorifica tehnologia SDA de la Polk Audio pentru a crea canale virtuale de inaltime.

Polk Audio Magnifi 2 este simplu de configurat si de utilizat. Este livrat cu cabluri HDMI si optice pentru o configurare rapida si usoara la orice televizor 4K sau HD. In plus, bara de sunet are trei intrari HDMI 2.0 pentru a asigura un aspect excelent al continutului 4K HDR. Polk Audio Magnifi 2 functioneaza automat cu telecomenzile TV Samsung, LG, Vizio, TCL si Sony. Pentru a controla volumul, precum si cu majoritatea televizoarelor compatibile CEC. In plus, MagniFi 2 este dotat cu tehnologia patentata Polk Audio Voice Adjust?. Ea permite utilizatorilor sa personalizeze nivelurile de voce pentru un dialog si o inteligibilitate cristaline.

Deoarece MagniFi 2 este un dispozitiv compatibil cu Chromecast audio. Utilizatorii pot transmite cu usurinta continut de la Amazon Music HD, Apple Music, Roon, Qobuz, Spotify, Tidal si multe altele. Solicitand orice difuzor compatibil cu Google Assistant. De asemenea, utilizatorii pot schimba volumul si pot gasi informatii despre ceea ce asculta cu ajutorul vocii. Streamingul prin Bluetooth este o alta modalitate usoara de a reda muzica de pe un smartphone, o tableta sau un alt dispozitiv compatibil.

Specificatii Polk Audio Magnifi 2:

Compatibilitate cu telecomanda inteligenta Polk: MagniFi 2 este compatibila cu majoritatea telecomenzilor TV cu CEC.

Dispune, de asemenea, de suport incorporat pentru telecomenzile TV IR populare de la Samsung, LG, Sony si Vizio pentru o utilizare usoara.

Cu IR Learn, bara de sunet poate invata sa functioneze cu telecomanda televizorului daca codurile nu sunt deja incorporate

Compatibilitate universala: Bara de sunet functioneaza cu orice televizor si include cabluri HDMI si optice pentru o configurare usoara

Design cu profil redus: Cu o inaltime de putin peste 3,5 cm, profilul subtire al MagniFi 2 asigura ca bara de sunet nu va bloca senzorul telecomenzii televizorului si nu va impiedica vizionarea.

O gama larga de conectivitate audio/video: Pentru o flexibilitate maxima, bara de sunet include trei intrari HDMI Ultra HD 4K (HDCP 2.2) incorporate, o iesire HDMI (ARC), o intrare optica pentru audio de la televizor, Chromecast pentru audio si Bluetooth.

Dimensiune soundbar: 109.2 x 5.31 x 9.6  cm

Dimensiune subwoofer: 30.7 x 36.9 x 37.1   cm

Greutate soundbar: 2.5 kg

Greutate subwoofer: 6.4 kg