69 Lei

Policosanol 10 mg, 60 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Policosanol 10 mg, 60 capsule

Beneficii Policosanol: Reduce si blocheaza formarea colesterolului in mod natural!

• Sustine sanatatea inimii si sistemul circulator

• Ajuta la mentinerea nivelurilor normale de colesterol LDL si HDL

• Anti-colesterol la fel de eficient si mult mai sigur decat medicamentele

• Imbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si a extremitatilor

Ce este Policosanol?

Policosanol este unul dintre suplimentele nutritive cele mai promitatoare din istoria recenta. Este o combinatie de alcooli grasi cu catena lunga (fara similaritati biologic etanol), care sunt izolate si rafinate din ceara de orez. Octacosanol este cel mai important dintre acesti alcooli izolati, urmata de alte sapte proeminenti ridicati alifatici (structura cu catena deschisa) alcooli. Acest extract unic a fost studiat initial in Cuba, ca un agent de scadere a colesterolului si este un tratament aprobat pentru colesterol ridicat in multe tari.

Cum functioneaza Policosanolul?

Policosanolul pare sa incetineasca sinteza colesterolului in ficat si cresterea re-absorbtie a lipoproteinelor cu densitate mica (LDL). Policosanolul de asemenea a fost demonstrat ca mareste nivelul de lipoproteine ​​cu densitate mare (HDL).

Un nivel ridicat de colesterol din sange creste probabilitatea de a dezvolta probleme de sanatate, cum ar fi bolile de inima. Exista cinci tipuri de colesterol, dar exista colesterolul HDL si LDL, la care ne uitam pentru a evalua potentialul de boli.

HDL, denumit colesterol "bun", are capacitatea de a sterge urmele de colesterol rau din artere si ajuta la eliminarea lui din organism. LDL, colesterolul "rau", este legat de bolile de inima si este implicat in acumularea de grasimi pe peretii arterelor cunoscut sub numele de ateroscleroza sau "rigidizarea arterelor". Cercetarile recente indica faptul ca un nivel scazut de HDL este un predictor puternic al bolilor cardiovasculare.

Una dintre actiunile importante ale policosanolulu este de a reduce abundenta de celule din artere prin inhibarea oxidarii de LDL. Colesterolul rau LDL oxidat este periculos pentru sanatate. Acesta ajuta la distrugerea vaselor de sange prin crearea unui raspuns inflamator cronic. LDL oxidat poate provoca, de asemenea enzime metaloproteinaze. Aceste enzime promoveaza distrugerea vaselor de sange, partial prin interferarea cu efect protector al HDL. Arterele sanatoase sunt captusite cu un strat neted de celule care permit sangelui sa treaca cu nici o rezistenta. Arterele nesanatoase devin coplesite de celule, cauzand trecerea de sange pentru a reduce si eventual sa fie blocate care pot duce la un atac de cord.

De ce ar trebui sa luati Policosanol?

• Colesterol: Un studiu comparativ intre o doza de 5 mg de policosanol cu simvastatin, pe o perioada de 8 saptamani. Policosanol a redus colesterolul LDL cu 21,1%, simvastatina cu 26%. Un alt studiu comparativ a aratat ca 20 mg de policosanol reduce agregarea trombocitelor la fel de eficient ca 100 mg de aspirina.

Inima si Sanatatea cardiovasculara: Policosanolul scade riscul de tromboza, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si extremitatilor, atunci cand o astfel de circulatie este redusa din cauza depunerilor si a placilor de colesterol. Aceasta imbunatateste capacitatea de aerobic, creste performanta pe banda de alergare si poate imbunatati eventual viata sexuala a persoanelor cu probleme cardiovasculare. Spre deosebire de medicamente, policosanol este lipsit de efecte secundare.

Ateroscleroza: Policosanolul este de asemenea eficient in claudicatie intermitenta, o consecinta dupa inlaturarea aterosclerozei, reducerea simptomelor la jumatate.

Cat de mult ar trebui administrat Policosanol?

Exista mai multe studii clinice pe policosanol care au inclus peste 30.000 de subiecti. Eficacitatea Policosanolului este in functie de doza. Pentru unii oameni, 5 mg pe zi, va fi suficient. O doza de 10 mg pe zi va reduce in general colesterolul LDL cu 20-25% dupa 6 - 8 saptamani si o doza de 20 mg, va scadea cu 25-30%. In acelasi timp, colesterolul "bun", HDL va creste de la 15 la 25%, imbunatatind considerabil HDL: in raport cu LDL.

Prospect Policosanol

Mod de administrare: Pentru adulti, luati o (1) capsula gelatinoasa odata sau de doua ori pe zi, preferabil in timpul meselor.

Compozitie: Policosanol: 10 mg