Plantator rabatka Aksent XL + glasshouse

1.528 RON
...

Plantator rabatka Aksent XL + glasshouse

1.528 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
EXIT Acquent in marime XL este o masa de plante educationale destinata copiilor. Perfect pentru orice gradina. Pamantul, apa si plantele reprezinta o combinatie excelenta de ingrediente pentru a arata copiilor cum functioneaza natura. Alegeti impreuna cu plantele pentru copii care pot fi plantate in nisip si mai tarziu lasati-l sa aiba grija de ele si sa priveasca pe masura ce cresc. Datorita acestui fapt, consolarile dvs. vor vedea cum sa planteze si sa cultive diferite plante.

Masa de plantare EXIT se afla in picioare, astfel incat sa o puteti rearanja si sa o puneti oriunde in gradina. Acest lucru ofera posibilitatea de a juca copiii intr-o pozitie in picioare. In acelasi timp, pana la mai multi copii pot fi utilizati pentru plantare. Datorita cultivatorului care sta pe picioare, plantele sunt protejate de animalele de companie carora le place sa se uite in reduceri proaspat semanate.

O sera este atasata la kit, care permite plantelor sa creasca in toate conditiile meteorologice. Protejeaza plantele de vant, inghet usor si daunatori. De asemenea, sunt incluse uneltele de gradinarit pentru copii.

EXIT Toys Platourile Aksent sunt fabricate din lemn de pin certificat FSC (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Acest lemn provine din Scandinavia si este de inalta calitate. Lemnul de pin EXIT este impregnat la presiune inalta. Aceasta ofera cea mai lunga durata de viata posibila, in plus, lemnul nu necesita prelucrare ulterioara. Acest lucru permite cultivatorilor si reducerilor sa fie utilizate pentru anii urmatori.

Include:

Reducere Planter Exit Acquent cu dimensiuni 94x138 cm
Instrumente de gradinarit
cu efect de
sera - Planter/Reducere
Manual - instructiuni de asamblare si utilizare
Vezi mai multe detalii si cumpara
320 vizualizari Bistrita Nasaud, Bistrita, 10 Sep, 19:15