78,75 Lei

PentoKan 20comprimte efervescente

Vezi pagina: mailboxproduction
Bucuresti, 21 iun, 00:55
Urcă primul în listă

Descriere anunt

PentoKan 20comprimte efervescente

Germany plata la livrare ACTIUNEA COMPONENTELOR ACTIVE

Potasiul

Este un element a carui importanta este greu de supraestimat. Acest element este continut in toate fluidele intracelulare si ajuta la normalizarea echilibrului acido-bazic. Potasiul este important pentru sanatatea inimii, reduce conductivitatea miocardului. Reducerea continutului de potasiu din sange creste riscul de a dezvolta aritmie cardiaca. Energia si capacitatea noastra de munca depind in mare masura de nivelul acestui mineral in organism; in cazul scaderii nivelului acestuia (din cauza activitatii fizice sau intelectuale intense, a stresului, alimentatiei dezechilibrate) omul se simte lipsit de puteri si va obosi repede.

Vitamina С

Este o vitamina extrem de importanta pentru sanatate, avand proprietati antioxidante. Daca aveti un stil de viata activ, munciti intens, treceti frecvent prin stari de stres sau traiti in conditii nefavorabile, acest mineral va este extrem de necesar. Vitamina С contribuie la alimentarea cu oxigen a muschilor si tesuturilor, participa la sinteza colagenului, favorizeaza asimilarea mai buna a proteinelor. Datorita acesteia, organismul se reface mai rapid dupa efort si stres. De asemenea, vitamina C ajuta la protejarea organismului impotriva imbatranirii premature.

Riboza

Este necesara pentru sinteza moleculelor de ATF (adenozintrifosfat), cu ajutorul carora toate celulele din organismul nostru se mentin si utilizeaza energia pentru reactiile biochimice. Riboza este deosebit de importanta pentru sportivi: concentratia de ATF din celule dupa antrenament (sau alta situatie de stres) se reduce semnificativ, iar administrarea suplimentara de riboza ajuta la refacerea rezervelor de energie.

Recomandari

Ajuta la mentinerea unui nivel ridicat a energiei si a capacitatii de munca.

Contribuie la optimizarea metabolismului intracelular.

Ajuta la mentinerea sanatatii inimii.

UTILIZARE

1 comprimat efervescent se dizolva in 60 ml de apa sau suc de fructe. Se recomanda adultilor in calitate de supliment alimentar, cate un comprimat de 1-2 ori pe zi, in timpul mesei. Suplimentele alimentare completeaza aportul nutrientilor din regimul alimentar zilnic si sunt parte integranta a modului sanatos de viata.