79 Lei

Pau D'arco lichid picaturi 30 ml

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

Pau D'arco lichid picaturi 30 ml

Beneficii Pau d'Arco

• Pot ajuta la imbunatatirea sanatatii respiratorii

• Ajuta la ameliorarea inflamatiei

• Reduce durerea

• Lupta impotriva Candidei

• Reduce inflamatia

• Vindeca ulcerul

• Lupta impotriva cancerului

• Ofera proprietati antivirale si antifungice

• Detoxifica corpul

Ce este Pau D'Arco?

Extrasul lichid de PAU D'ARCO provine din coaja interioara a copacului purpuriu Lapacho din Brazilia si Argentina de Nord. Din cele mai vechi timpuri, PAU D'ARCO (cunoscut si ca ipe roxo si taheebo) a fost una dintre cele mai utilizate plante din America de Sud.

Ce face Pau D'Arco?

Studiile clinice au aratat o activitate puternica in vitro impotriva diferitelor bacterii, ciuperci si inclusiv bacterii: Medicina alternativa considera ca PAU D'ARCO poate ajuta la eliminarea infectiilor cu bacterii, ucide microorganismele daunatoare, impiedica cresterea tumorala si reduce inflamatia.

PAU D'ARCO contine, de asemenea, proprietati antivirale si antiparazitare (care au fost afisate in vitro) care ajuta la combaterea virusilor.

Beneficii importante ale Pau D'Arco

1. Reduce durerea

Cercetarile arata ca pau d'arco are puterea de a reduce in mod natural durerea la pacientii care sufera de cancer si alte afectiuni grave de sanatate. Are capacitatea de a diminua durerea asociata cu mai multe tipuri de cancer, in special cancerul de prostata, ficat sau san. Durerile artritice sunt de asemenea usurate dupa administrarea de pau d'arco.

Un studiu din 2001, publicat in Farmacologie BMC, a examinat efectele antinociceptive (reducatoare de durere) si antiedematogene (pentru a reduce umflarea) ale scoartei interioare pau d'arco, masurate prin modele experimentale la soareci care au suferit durere stimulata de celulele nervoase. Extractul apos din coaja interioara, administrat oral in trei concentratii diferite, a redus procesul senzorial care asigura semnalele care duc la durere.

2. Lupta impotriva Candidei

Pau d'arco ajuta organismul sa lupte impotriva candidei in mod natural. Candida, cunoscuta si sub numele de candidoza, este o infectie obisnuita a bacteriei care poate duce la multe probleme de sanatate, de la dureri in gat pana la probleme grave ale stomacului. Organismul produce in mod normal drojdie in gura, vagin, rect si in tractul digestiv si in cantitati normale ramane inofensiv; cu toate acestea, daca echilibrul natural al pH-ului organismului este suparat, simptomele candide pot sa iasa rapid din control.

Daca suferiti de dureri de cap, de o incapacitate de concentrare, de hiperactivitate, de sindrom de oboseala cronica, de dependenta de zahar si de probleme de stomac, este posibil sa suferiti de o supraproductie a drojdiei si candidei. Un simptom comun este boala, care este o crestere exagerata a drojdiei in gura sau vagin. Daca este lasata netratata, candida slabeste sistemul imunitar - permitand ingrijiri mai grave.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!