139 Lei

Patura copii luminoasa 6856 110x140 cm

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 11 apr, 09:15
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Patura copii luminoasa 6856 110x140 cm

Patura copii luminoasa are dimensiunea 110x140 cm si este o patura foarte potrivita pentru patutul din camera copiilor. Materialele de foarte buna calitate folosite de producatorul spaniol se reflecta prin acest produs de o calitate si finisaje desavarsite. Colectia de paturi pentru copiii a producatorului spaniol Piel se identifica prin calitatea exceptionala dar si prin alegerea cu mare grija a materialelor folosite (ce respecta normele europene de calitate si sanatate).

Modelul de patura - light baby - este unul dintre modelele de top al producatorului spaniol, iar prin inovatia aceasta aceasta patura este complet unica. Dupa doar 10 minute de expunere la lumina, modelul cu fosflor lumineaza pana la 1 ora. Acest efect de luminozitate este permanent, nu va disparea odata cu spalarea paturii. 

Ambalajul in care vine ambalata acesta patura este unul de luxuriant, de foarte buna calitate; acest pachet: patura + ambalaj este ideal ca si cadou pentru cei dragi cu copii.

Pachetul contine: o patura pentru copii, culoarea bej ce lumineaza noaptea, dimensiunea 110x140 cm si o luxury box in care este ambalata. 

Intretinere: 

 

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei