139 Lei

Patura copii buline luminoase 6910 110x140 cm

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 11 apr, 09:15
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Patura copii buline luminoase 6910 110x140 cm

este patura potrivita pentru camera oricarui copil. Materialele de foarte buna calitate folosite de producatorul spaniol se reflecta prin acest produs de o calitate si finisaje desavarsite. Cu o experienta de peste 30 de ani in producerea de paturi, prosoape, lenjerii, etc; fabrica spaniola Piel SA este unul dintre liderii de calitate si de design.

Modelul de patura - light baby cu stelute luminoase - este unul dintre modelele de top al producatorului spaniol, iar prin inovatia aceasta aceasta patura este complet unica. Dupa doar 10 minute de expunere la lumina, stelutele/bulinele lumineaza pana la 1 ora. Acest efect de luminozitate este permanent, nu va disparea odata cu spalarea paturii. 

Ambalajul in care vine ambalata acesta patura este unul de luxuriant, de foarte buna calitate; acest pachet: patura + ambalaj este ideal ca si cadou pentru cei dragi cu copii.

Pachetul contine: o patura pentru copii cu buline luminoase fosforescente dimensiunea 110x140 cm si o luxury box in care este ambalata. 

Intretinere: 

 

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei