2.432 Lei

Pat dublu cu spatiu de depozitare Celeste

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Dormitor
  • Paturi
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:12
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Pat dublu cu spatiu de depozitare Celeste

Alei pietruite, paduri de brazi, pajisti alpine - patul dublu Celeste vorbeste despre interioarele fermecatoare ale chalet-urilor din Alpi. Patul este fabricat integral din lemn masiv bine uscat, iar designul simplu de inspiratie rustica nu se demodeaza niciodata. Cele doua sertare asigura suficient loc pentru pastrarea lenjeriilor si a cuverturilor. Asamblarea este foarte usor de facut cu ajutorul instructiunilor din pachet. Pentru armonioasa completare a decorului, recomandam doua noptiere asortate. Disponibil si in varianta de o persoana.

Patul cu spatiu de depozitare Celeste poate fi personalizat cu orice culoare din paletar. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, antichizat, multicolor, periat.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile patului Celeste:

ideal pentru interioare rustice

prevazut cu spatiu de depozitare

rezistent la uzura

fabricat integral din lemn masiv de brad

finisare la alegere (a se vedea paletarul)

stiluri: rustic, clasic

dimensiunile saltelei: 160x200 cm

alte dimensiuni disponibile: 140x200 cm

somiera inclusa in pret

ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton

asamblare usoara, fara ajutor specializat