26 Lei

Pasta de dinti fara fluor pentru bebelusi

Vezi pagina: CerealeCopii.ro
  • Categorie: Igiena, sanatate

Descriere anunt

Pasta de dinti fara fluor pentru bebelusi

Topfer Babycare. Pasta de dinti fara fluor pentru bebelusi Topfer Babycare - sub forma de gel, potrivita de la primul dintisor.

Pasta de dinti fara fluor pentru bebelusi Topfer Babycare este recomandata ingrijirii orale a bebelusilor si copiilor mici, pe toata perioada dintilor de lapte. Nu contine fluorura, putandu-se utiliza si daca optezi pentru administrarea fluorurei concomitent. Contine Xilitol, cu rol in prevenirea cariilor dentare. Compatibila cu remediile homeopate, intrucat nu contine mentol. Contine dioxid de siliciu natural, ce reduce placa dentara fara a afecta smaltul dintilor. Nu contine surfactant. Cu 61% ingrediente de provenienta organica.

Ai grija de igiena orala a bebelusului tau, inca de la aparitia primului dintisor!

Pune putina pasta de dinti Topfer (cat un bob de mazare) pe o periuta cu peri moi (adaptata varstei) sau pe un degetar din silicon, si spala dintisorii si gingiile copilului cel putin o data pe zi. Specialistii recomanda ca pana la varsta de 2 anisori copiii sa se spele 1 data pe zi, apoi, de la 2 ani, de 2 ori pe zi. Igiena orala corecta a dintilor de lapte influenteaza in mod pozitiv cresterea dintilor permanenti ai copilului.

Daca bebelusul inghite pasta de dinti fara fluor Topfer, acest lucru nu reprezinta niciun pericol pentru sanatatea lui!

Se utilizeaza in 6 luni de la deschidere. .

Fabricat de Topfer GmbH Germania. Tub de 50ml