341,25 Lei

Onestack: Mental Force contine 7 flacoane

Vezi pagina: mailboxproduction
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, 21 iun, 09:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Onestack: Mental Force contine 7 flacoane

diferite plata la livrare cu taxa transport 0Onestack de la Coral Club reprezinta o abordare sistemica care contribuie la refacerea complexa a organismului. Combinatia de componente active din cadrul programului si succesiunea specifica a administrarii acestora asigura un efect constant al refacerii organismului. Mai mult decat atat, avantajele ONESTACK constau in schema clara de administrare si pretul avantajos.

Programul include 8 produse si este conceput pentru trei etape succesive, a cate 10 zile fiecare.

Programul include:

MindSet este un complex echilibrat de aminoacizi, vitamine si extracte vegetale pentru imbunatatirea circulatiei si a nutritiei creierului. Combinatia de componente active ajuta la reducerea strestului, normalizarea somnului si participa la formarea tuturor tipurilor de memorie.

Coral Magnesium

Magneziul participa la reglarea activitatii sistemului nervos: calmeaza, reduce tensiunea, iritabilitatea si anxietatea, creste capacitatea de concentrare a atentiei si imbunatateste memoria.

Coral Taurine

Taurina este un aminoacid responsabil cu circulatia si tonusul vascular, cu oxigenarea creierului. Asigura mentinerea activa a sistemului nervos, actionand pozitiv asupra functiilor cognitive.

Spirulina Tablets

Spirulina este o sursa naturala de proteine, vitamine si minerale necesare functionarii optime a creierului si a intregului organism. Contine vitaminele А, В, С, Е, К, beta-caroten, minerale, potasiu, calciu, crom, cupru, clorofila, acizi grasi polinesaturati.

Coral Lecithin

Lecitina este o sursa de fosfolipide, materialul de constructie al membranelor celulelor nervoase. Fosfolipidele asigura viteza de reactie din creier, influentand pozitiv activitatea intelectuala si creativa, memoria si atentia.

Coral Carnitine

L-carnitina este un aminoacid energizant, responsabil cu livrarea ”combustibilului” in statiile energetice din celulele organismului, mitocondriile. Reface potentialul energetic si impiedica imbatranirea prematura a celulelor cerebrale.

Omega 3/60

Acidul gras polinesaturat Omega-3 este un antioxidant, o sursa de acizi grasi polinesaturati care contribuie la imbunatatirea functiilor cognitive, normalizeaza procesele metabolice din organism.

Coral-Mine

Compus mineral din coral natural pentru imbunatatirea apei potabile. Imbogateste apa cu minerale sanatoase si normalizeaza echilibrul hidro-electrolitic din organism.

ONESTACK Mental Force este un program complex care contribuie la mentinerea functiilor cognitive ale creierului.

ONESTACK Mental Force ajuta la:

- imbunatatirea memoriei de lunga durata si de scurta durata;

- cresterea capacitatii de concentrare a atentiei;

- armonizarea starii psiho-emotionale;

- normalizarea ciclurilor somn-veghe;

- cresterea capacitatii intelectuale.