145 Lei

Olita muzicala Cheer for me Potty

Vezi pagina: Ham-bebe.ro
  • Categorie: Igiena, sanatate
Bucuresti, 26 apr, 13:15
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Olita muzicala Cheer for me Potty

Olita muzicala pentru copii Cheer for me Potty este o olita muzicala si multifunctionala, distractiva, in limba engleza, cu suport pentru hartia igienica, capac, reductor.

Antrenamentul la olita este un pas important pentru cei mici, fiind perioada trecerii catre o noua etapa, de independenta, si desi multi parinti considera ca acestea sunt niste momente dificile, cu ajutorul unei olite potrivite nici nu o sa va dati seama cand cel mic a si invatat sa foloseasca olita.

Olita Cheer for me Potty este un vas de toaleta in miniatura, avand un design simpatic, similaritatea cu WC-ul adevarat ii atrage pe copii, fiindca ei vor sa faca totul la fel ca adultii.

Olita are si functie muzicala, care uneori ii ajuta pe copii sa se “imprieteneasca” mai repede cu olita, si cu ideea de a folosi olita de cate ori este nevoie.

Invatati sa folositi olita intr-un mod placut. Sistemul de recompensare cu sunete si melodii precum si elementele realistice fac tranzitia de la olita la vasul de toaleta foarte usoara.

In cazul in care copilul dumneavoastra impinge, deschide sau inchide capacul olitei, “trage apa”, invarte rola de hartie igienica, pur si simplu sta jos, sau “are o contributie”, el va auzi sunete interesante.

Aceasta serie de cantece si sunete pe care copilul le descopera, fac sa treaca mult mai usor timpul, astfel in timp ce copilul sta pe olita nu se mai plictiseste dupa un minut sau doua.

Olita are doua stadii de utilizare:

Olita completa asezata pe podea, pentru incepatori;

Colacul reductor se desprinde si se aseaza pe vasul de toaleta, pentru stadiul intermediar;

Olita este prevazuta cu un vas separat, acesta putand fi usor indepartat si spalat.

Pentru functionare sunt necesare 3 baterii alkaline de tip AA (LR6, 1.5V).

Olita se foloseste de la 9 luni la 3 ani

Olita spune cateva propozitii in limba engleza.