1.002 Lei

Oglinda de baie cu doua compartimente Cardon

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Obiecte decorative
  • Picturi, oglinzi
Bucuresti, 11 mar, 08:18
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Oglinda de baie cu doua compartimente Cardon

Fabricata in intregime din lemn masiv, oglinda de baie cu doua compartimente Cardon este anume gandita sa nu se supuna capriciilor modei. Cu multitudinea de finisaje disponibile ii puteti da un aer clasic sau modern. Suprafetele atent finisate se impletesc cu liniile ramei, rezultatul fiind o eleganta piesa de mic mobilier pentru camera de baie. 

Oglinda de baie cu doua compartimente Cardon poate fi personalizata cu orice culoare din paletar. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita a usilor fata de rama.  Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.

Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, multicolor, antichizat, periat.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile oglinzii de baie cu doua compartimente Cardon: fabricata integral din lemn masiv de brad finisare la alegere (a se vedea paletarul) stiluri: clasic prevazuta cu doua compartimente cu polite ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton nu necesita asamblare