4.499 Lei

Obiectiv Fujifilm Fujinon XF 90 mm F2 R LM WR

Vezi pagina: Akyta.ro
  • Accesorii, componente
  • Obiective
  • Fujifilm
  • Nou
Bucuresti, 10 nov, 13:10

Descriere anunt

Obiectiv Fujifilm Fujinon XF 90 mm F2 R LM WR

Este un obiectiv cu deschidere rapida cu o distanta focala echivalenta cu 137mm si o deschidere maxima de F2.0, care ofera imagini ultra-clare cu bokeh bogat, chiar si la setarea maxima a diafragmei. Constructia optica a 11 elemente in 8 grupe (inclusiv trei elemente din sticla ED) minimizeaza vignetarea si creeaza un bokeh frumos datorita diafragmei rotunjite, ceea ce il face perfect atat pentru portretizari, cat si pentru alte aplicatii.

Usor si compact

Lentila cantareste aproximativ 540g si este compacta, cu un filet de filtru de doar 62mm. Greutatea combinata cu XF56mmF1.2 R este mai mica de 1kg - o veste excelenta pentru fotografii portret care doresc sa calatoreasca lumina si inca filmeaza cu lentile de prim pentru imagini clare si bokeh puternic.

Autofocus de mare viteza 0.14sec datorita unui nou motor Quad Linear

Un motor liniar este rapid, silentios si precis, dar aici sunt utilizati patru magneti pentru un cuplu mai mare. Autofocalizarea de mare viteza ofera o experienta de fotografiere mai versatila, permitand utilizatorilor sa reactioneze rapid la schimbari subtile ale expresiei faciale a subiectului.

Culoare Negru Utilizare Portret Tip obiectiv Standard Stabilizator imagine Fara stabilizator Tip focalizare Auto focus Diafragma maxima f2

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!