20 Lei

Într-o gară mică, de Sidonia Drăgușanu

Bucuresti, 21 nov, 22:50
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Într-o gară mică, de Sidonia Drăgușanu

Debutul Sidoniei Dragusanu, „Intr-o gara mica” (1934), spune povestea a doua adolescente care cresc impreuna si care descopera viata impreuna. O fictiune expresiva, dezvaluita printr-un limbaj simplu

Detalii suplimentare

si puternic in acelasi timp, „Intr-o gara mica” te acapareaza inca de la inceput si te tine aproape pana la ultima fila.

Un roman al adolescentei si al emotiilor efervescente, ce le au in prim plan pe Luiza si Dudu. Cele doua fete devin cele mai bune prietene, dupa ce se intalnesc, din intamplare, in tren, intr-o gara mica. Pentru ca Dudu provine dintr-o familie instarita, o ia pe Luiza sa locuiasca impreuna. . In schimb, Luiza tine un jurnal pe care-l ascunde cu cheia. Trec anii, iar intr-o zi, Luiza se imbolnaveste. Este vazuta de un doctor, de care Dudu se indragosteste nebuneste. Simtind ca Luiza e indragostita si ea de doctor, desi aceasta neaga si se jura ca nu se va casatori niciodata, Dudu ii fura intr-o zi jurnalul.Ce va descoperi acolo ii va decide intreaga viata si ii va schimba imaginea pe care o avea pana atunci despre prietena ei cea mai buna.

Editura Hyperliteratura

Nr. pagini / format: 248, 11 x 18 cm

Data publicarii: noiembrie 2017