Nod Urban Food - Gastronomie italiana si romaneasca

Vezi pagina: Nod Urban Food
Popesti - leordeni, 20 iul, 12:30
201 vizite

Descriere anunt

Nod Urban Food - Gastronomie italiana si romaneasca

Seminificatia numelui Nod. Potrivit definitiei din DEX, nodul este acel loc in care se leaga doua sfori ca sa se tina strans impreuna. Asadar, asta ne dorim sa insemne acest restaurant in vietile voastre: un loc in care oamenii sa se tina strans impreuna, sa lege prietenii intre ei, dar si cu noi.

Detalii suplimentare

Vi s-a facut pofta de mancaruri mediteraneene? La noi gasiti exact ceea ce cautati. De asemenea, la restaurantul nostru puteti incerca mancaruri din gastronomia italiana si romaneasca. Bucurati-va de o seara minunata in compania celor dragi pe terasa noastra. In zilele racoroase, terasa noastra este incalzita, asadar nu veti simti frigul si va veti putea relaxa intr-o atmosfera placuta. Avem, de asemenea, incaperi cu aer conditionat, ca sa va simtiti confortabil, indiferent de vreme.

Oferim oaspetilor nostri si creatii vegetariene si vegane. In meniul nostru veti gasi sigur ceva pe gustul dvs. Nevoile dvs. sunt foarte importante pentru noi si vrem sa va convingem ca si mancarea care respecta cerinte dietetice speciale poate fi cel putin la fel de delicioasa.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!