116 Lei

Need For Speed Shift 2 Unleashed XB360

Vezi pagina: GameStore
  • Categorie Jocuri video, console
  • Tip Jocuri video
  • Marca Xbox
  • Nou
Bucuresti, 06 feb, 08:45
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Need For Speed Shift 2 Unleashed XB360

este al 17-lea joc din faimoasa serie Need for Speed si a fost lansat de Electronic Arts in 2011 pentru PS3, Xbox 360 si Windows . Need for Speed Shift 2 Unleashed aduce seria de jocuri Need For Speed la un alt nivel, oferind jucatorilor pasionati urmatoarele:Un nou nivel de imersiune: Vei simti impactul cu drumul, fiecare curba va insemna intoarceri ale capului, fiecare accident te va nauci. Jocul ofera si un nou mod de vizualizare, prin intermediul unei camere amplasate pe casca. Cariera foarte dezvoltata si variata:

Ai curse Endurance, masini muscle si retro. Ai flexibilitatea de a-ti

alege propria cale ce ti se potriveste stilului de condus.Acces la Autolog:

Sistemul Autolog te conecteaza cu prietenii tai si le impartaseste

progresul tau. Vei putea impartasi poze si clipuri video, ii vei provoca

la curse si te va mentine competitiv.Posibilitatea de a-ti modifica masina: Fii creativ si modifica motorul, caroseria, suspensiile si multe alte elemente pentru a-ti realiza masina ideala.Un numar record de 145 de masini de la peste

36 de constructori din intreaga lume. Printre acestea se numara

inclusiv masini din competitiile de turisme FIA GT1 si FIA GT3.36 de circuite, printre care se numara si celebrele circuite de la Suzuka si Bathurst.Posibilitatea de a concura pe timp de noapte.Pentru cei care se joaca pe console sau cu ajutorul unui joystick pe PC nu lipsesc imbunatatirile la manevrarea masinilor sau la setarile controllerelor .