21,50 Lei

Musli Spelta 400g Paradisul Verde

Vezi pagina: ParadisulVerde.com
  • Categorie: Produse Bio
Bucuresti, 21 iun, 09:05
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Musli Spelta 400g Paradisul Verde

Musli cu fulgi de grau spelta.

Contin gluten.

Graul spelta (Triticum aestivum spp. spelta) este o specie hexaploida de grau cultivata inca din epoca bronzului, mai ales de catre popoarele germanice. Are bobul sticlos ce ramane "imbracat in palee dupa treierat, cu un continut foarte bogat in gluten si este rezistent la ger si boli. Faina obtinuta din graul spelta este de foarte buna calitate pentru brutarii, nefiind necesara adaugarea de substante ameliorante.

Graul spelta are un gust deosebit si, comparativ cu graul comun are un continut mai ridicat de substante nutritive (proteine, aminoacizi, minerale, acizi grasi nesaturati) si L-Tryptophan (precursorul hormonului de buna-dispozitie), contine Thiocyanat ( cuefect vitalizant, de stimulare a imunitatii si antiinflamator) si preia mai putine metale grele din mediul inconjurator.

100-150 g de paine de grau spelta poate asigura necesarul zilnic de aminoacizi, vitamine si minerale.

Ingrediente: fulgi presati de grau spelta*, fulgi expandati de grau spelta*, grau spelta* expandat, fugi de ovaz*, fructe uscate (stafide*, caise*, mere*, nuca de cocos*, mango*, ananas*), seminte decojite de floarea soarelui*, miere*.

* ingrediente din agricultura ecologica

A se pastra la loc uscat si racoros.

Tara de origine: Ungaria