1.790 Lei

Motocoasa portabila Maruyama BC 320 H-RS

Vezi pagina: Bronto Comprod
  • Unelte si piese
  • Nou

Descriere anunt

Motocoasa portabila Maruyama BC 320 H-RS,

a fost construita pentru a face fata oricarei utilizari comerciale.

Ghidon: Tip coarne

Model motor: AE230

Capacitate cilindrica: 31.8 ccm

Putere motor: 0.88 kW

Capacitate rezervor combustibili: 1.0 l

Disc metalic: 255 mm diametru, cu 3 lame

Cap de taiere cu fir nylon: semi-automat (L)S

Caracterstici speciale: pornire usoara avansata RS2

Motocoasa Maruyama BC 320 H-RS echipata cu motor in doi timpi tip CER si o capacitate cilindrica de 41.5 cc dezvolta 0.88 kW (1.2 cp) impreuna cu cuplu inalt.

Motocoasele Maruyama echipate cu motorizarile de tip CER sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului avand un consum mai scazut chiar si cu pana la 27% fata de motoarele traditionale in doi timpi iar emisiile de noxe au scazut cu pana la 80%.

Prima ca si pozitionare din gama de motocositoare profesionale Maruyama,

Echipata cu tija solida capabila sa utilizeze atat cutit de taiere cat si cap de taiere tip damil iar pentru cei care doresc sa utilizeze motocoasa pentru a curata gradina sau spatiul verde de resturi vegetale, motocoasa Maruyama BC 320 H-RS poate fi echipata cu cutit de taiere tip „circula” cu 64 de dinti.

Motocositoarele profesionale Maruyama sunt dotate cu cilindri cromate care le comfera o durata de viata mai lunga fata de motoarele standard.

Maruyama, companie originara din Japonia produce in mod exclusiv toate utilajele profesionale in Japonia, astfel punand accent pe preciza si seriozitatea Japoneza oferind siguranta ca produsele sale respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta.

Pentru a permite utilizarea comfortabila a motocositoarei Maruyama a dezvoltat un sistem anti vibratii patentat cu performante deosebite. In interiorul tijei metalice sunt amplasate 4 bucse de cupru pentru a scadea vibratiile provenite de la axul cardanic.

Motorul dispune de un sistem unic de scadere a vibratiilor fiind sustinut de arcuri si tampoane de cauciuc (pentru vibratii la frecventa inalta respectiv vibratii la frecventa scazuta).

Motocoasa Maruyama BC 320 H-RS dispune de sistem de pornire usoara avansata, care permite utilizatorului pornirea fara efort a motocositoarei fara a mai fi necesara tragerea multipla a manerului demaror.