3.285 Lei

Motocoasa Maruyama BKC 5020 RS-01

Vezi pagina: Bronto Comprod
  • Unelte si piese
  • Nou
Cluj-napoca, 23 aug, 16:00
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Motocoasa Maruyama BKC 5020 RS-01

Motor: NE 500

Capacitate cilindrica: 1.91 kW

Capacitate rezervor combustibili: 1.0 l

Disc metalic: 255 mm diametru, cu 3 lame

Cap de taiere cu fir nylon: semi-automat (L)S

Caracteristici speciale: pornire usoara avansata RS2

Greutate: 11,9 kg

Motocoasa Maruyama BCK 5020 RS echipata cu motor in doi timpi tip CER si o capacitate cilindrica de 49.9 cc, dezvolta 1.91 kW impreuna cu un cuplu inalt.

Motocoasele Maruyama echipate cu motorizarile de tip CER sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului avand un consum mai scazut chiar si cu pana la 27% fata de motoarele traditionale in doi timpi, iar emisiile de noxe au scazut cu pana la 80%. Motocoasa a fost construita pentru a face fata oricarei utilizari comerciale.

Poate sa utilizeze atat cutit de taiere cat si cap de taiere tip damil, iar pentru cei care doresc sa utilizeze motocasa pentru a curata gradina sau spatiul verde de resturi vegetale, motocoasa Maruyama BCK 5020 RS poate fi echipata cu cutit de taiere tip „circula” cu 64 de dinti.

Motocoasele profesionale Maruyama sunt dotate cu cilindru croma care le confera o durata de viata mai lunga fata de motoarele standard.

Maruyama, companie originila in Japonia produce in mod exclusiv toate utilajele profesionale in Japonia, astfel punand accent pe precizia si seriozitatea Japoneza oferind siguranta ca produsele sale respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta.

Motorul dispune de un sistem unic de scadere a vibratiilor fiind sustinut de arcuri si tampoane de cauciuc (pentru vibratii la frecventa inalta respectiv vibratii la frecventa scazuta).

Motocoasa Maruyama BCK 5020 RS dispune de sistem de pornire usoara avansata, care permite utilizatorului pornirea fara efort a motocositoarei fara a mai fi necesara tragerea multipla a manerului demaror.