2.699 Lei

Motocoasa Maruyama BC 5020 H-RS-01

Vezi pagina: Bronto Comprod
  • Unelte si piese
  • Nou

Descriere anunt

Motocoasa Maruyama BC 5020 H-RS-01

Motocoasa Maruyama BC 5020 H-RS echipata cu motor in doi timpi tip CER si o capacitate cilindrica de 49.9 cc dezvolta impreuna cu cuplu inalt.

Ghidon: Tip coarne

Model motor: NE500

Capacitate cilindrica: 49.9 ccm

Putere motor: 1.90 kW

Capacitate rezervor combustibili: 1.0 l

Disc metalic: 255 mm diametru, cu 3 lame

Cap de taiere cu fir nylon: semi-automat (L)S

Caracteristici speciale: pornire u/soara avansata RS2

Motocoasele Maruyama echipate cu motorizarile de tip CER sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului avand un consum mai scazut chiar si cu pana la 27% fata de motoarele traditionale in doi timpi iar emisiile de noxe au scazut cu pana la 80%. Motocoasa a fost contruita pentru a face fata oricarei utilizari comerciale.

Motocoasa echipata cu tija solida capabila sa utilizeze atat cutit de taiere cat si cap de taiere tip damil iar pentru cei care doresc sa utilizeze motocoasa pentru a curata gradina sau spatiul verde de resturi vegetale motocoasa Maruyama BC 5020 H-RS poate fi echipata cu cutit de taiere tip „circula” cu 64 de dinti.

Motocositoarele profesionale Maruyama sunt dotate cu cilindri cromate care le comfera o durata de viata mai lunga fata de motoarele standard.

Maruyama, companie originara din Japonia produce in mod exclusiv toate utilajele profesionale in Japonia, astfel punand accent pe preciza si seriozitatea Japoneza oferind siguranta ca produsele sale respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta.

Pentru a permite utilizarea comfortabila a motocositoarei Maruyama a dezvoltat un sistem anti vibratii patentat cu performante deosebite. In interiorul tijei metalice sunt amplasate 4 bucse de cupru pentru a scadea vibratiile provenite de la axul cardanic.

Motorul dispune de un sistem unic de scadere a vibratiilor find sustinut de arcuri si tampoane de cauciuc (pentru vibratii la frecventa inalta respectiv vibratii la frecventa scazuta).

Motocoasa Maruyama BC5020H-RS dispune de sistem de pornire usoara avansata, care permite utilizatorului pornirea fara efort a motocositoarei fara a mai fi necesara tragerea multipla a manerului demaror.

Hamul comfortabil dezvoltat pentru a ajuta utilizatorul precum cutitul de taiere si capul de taiere tip damil vin la „pachet” cu aceasta motocasa profesionala.