52 Lei

Metalubs X S

  • Pentru autoturisme
  • Consumabile - accesorii

Descriere anunt

Metalubs X S

Solutie de innobilare pentru reducerea uzurilor cu utilizare multipla. Se poate aplica impreuna cu orice tip de ulei si vaselina. Este un lubrifiant cu intrebuintari multiple care innobileaza suprafetele metalice. Innobilarea o efectueaza fara presiune si temperatura. Uleiul special cu pompa intra in reactie chimica cu atomii de la suprafata metalului, formand un strat monomolecular de grosime microscopica, rezistent la uzura si in cazul solicitarilor extreme.

Domenii de utilizare - Articulatii, lanturi, ghidaje de biciclete, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece , unelte pentru formare , burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit.

Mod de utilizare: Cu ajutorul unui tub prelungitor se poate aplica la locuri mai greu accesibile. Dupa 1-2 min produsul isi va face efectul. Se poate utiliza simultan cu orice tip de lubrifiant.. nou, tip piese: consumabile - accesorii