Melatonina Lichid Picaturi (Orange)

110 RON
...

Melatonina Lichid Picaturi (Orange)

110 RON
Descriere
1 mg (2 oz) 59 ml. Beneficii Melatonina lichida:
• Utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale

• Suport pentru ciclurile de somn normale

• Sprijină funcția cognitivăCe este Melatonina și de unde provine?
Melatonina este un hormon natural care suportă cicluri normale de somn. Este produsă de glanda pineală, care este localizată în creier. În timpul zilei, glanda pineală din creier produce neurotransmițătorul serotonina, dar noaptea, glanda pineală nu mai produce serotonină și în schimb, produce melatonină, care suportă cicluri normale de somn.Cât ar trebui să fie luată? Există efecte secundare?
Cercetătorii in domeniu înșiși nu au stabilit încă dozele de melatonina optime pentru diferiți utilizatori. Nevoile individuale variază considerabil în funcție de diferențele de metabolizare. Pentru sprijinirea ciclurilor normale de somn, dozele mai mari nu sunt neapărat mai eficiente decât dozele mai mici. (Dacă vă simțiți amețit în dimineața următoare, doza pe care ați luat-o a fost prea mare, dacă nu vă simțiți un somn profund liniștit, doza dumneavoastră poate fi prea mică). Rezultatele cercetărilor arată că cea mai scăzută potență a melatoninei poate sprijini, de obicei, tiparele de somn naturale.Prospect Melatonina lichida
Mod administrare: Luați 1 până la 3 picaturi înainte de culcare.

Un picurător este de aproximativ 1,0 ml (1 mg).

Nu luați mai mult de 3 picături (3 ml) pe zi.Portii de servire: 1 picătură măsurată (aproximativ 1 ml)

Porții pe container: 59

Cantitate pe servire:

• Melatonină 1 mgAlte ingrediente: Sorbitol, aromă naturală de portocală, glicerină vegetală, acid citric, apă purificată, propilen glicol, alcool etilic (6%) și benzoat de potasiu.
Vezi mai multe detalii si cumpara
65 vizualizari Bucuresti azi, 14:00