45 Lei

Melatonina 3mglinistit

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, ieri, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Melatonina 3mglinistit

Melatonina 3 mg - 100 capsule

Melatonina de la Pure Nutrition ajuta la stabilirea unor modele normale de somn pentru a sustine un somn mai linistit, relaxant si o sanatate generala mai buna.

Organismul produce in mod natural melatonina. Pe masura ce imbatranim, productia de melatonina incetineste, cauzand la unii adulti sa fie produsa melatonina foarte putin sau deloc. Eliberarea melatoninei naturale joaca un rol important in ciclul de somn / trezire al corpului, care poate fi intrerupt prin flux de intarziere sau schimbari de lucru in timpul noptii.

Beneficii Melatonina 3mg

• Sustine somnul odihnitor

• Reglarea ritmului somn veghe

• Ajuta in caz de schimbarea fusului orar

• Benefica in reglarea de fus orar

• Promoveaza relaxarea

• Protectie impotriva radicalilor liberi

• Suport gastrointestinal

• Acest produs este fabricat intr-o facilitate certificata cGMP

Daca ati avut vreodata probleme cu somnul, sansele sunt ca ati auzit de suplimente de melatonina. Un hormon produs in glanda pineala, melatonina este un ajutor natural eficient pentru somn. Dar beneficiile sale nu se limiteaza la orele de miezul noptii. De fapt, melatonina are multe beneficii importante pentru sanatate dincolo de somn. Este un antioxidant puternic si un hormon antiinflamator care poate ajuta la imbunatatirea sanatatii creierului, sanatatii inimii, fertilitatii, sanatatii intestinului, sanatatii ochilor si mult mai mult! Sa ne uitam la beneficiile melatoninei si sfaturi pentru cresterea nivelului de melatonina cu ajutorul de produse naturiste sau in mod natural.

Ce este melatonina?

Melatonina 3 mg capsule doze pret efecte prospect beneficii farmacia plafar

Melatonina este un hormon care este derivat in mod natural din aminopeptidul triptofan si neurotransmitatorul cunoscut sub numele de serotonina. Este produsa in mod natural in glanda pineala, dar cantitati mai mici se fac si de alte organe, cum ar fi stomacul. Melatonina este esentiala pentru mentinerea ritmului circadian al organismului, astfel incat sa va simtiti alergic si energizant dimineata si somnoros seara. De aceea, aveti nivele mai mari de melatonina in sange pe timp de noapte, iar aceste niveluri se diminueaza dramatic dimineata.

Dar asta nu e tot ce face melatonina. De asemenea, este crucial pentru:

Functionarea eficienta a sistemului imunitar

Ajuta functia ochilor

Reduce stresul oxidativ

Controleaza functia celulara

Previne atrofia celulara

Stimuleaza functia creierului

Nivelurile melatoninei scad in mod natural odata cu varsta, motiv pentru care devine mai greu ca o persoana sa se duca doar la somn si sa obtina o odihna de noapte buna dupa 60 de ani. Unele studii au descoperit ca melatonina poate fi de asemenea, utilizata in prevenirea si tratamentul anumitor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de san, prostata si cancerul colorectal.