135 Lei

Melanina 90 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Altele
Bucuresti, azi, 00:39
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Melanina 90 capsule

preparator si accelerator de bronzare. Melanina este un pigment prezent in mod natural in organism si implicat in mecanismele de bronzare. Urmati o cura de o luna veti primi un bronz natural.

Beneficii Melanina:

- Culoarea bronzului mult mai intensa

- Actiune antioxidanta

- Piele stralucitoare si hidratata

Suplimentul nostru alimentar de Melanina este alcatuit de ingredientul Mélaline®, hidrolizat derivat din lana de oaie neagra naturala, bogata in melanina. Acest complex contine precursori si substante nutritive pentru a stimula bronzarea.

Celulele pielii o produc in mod natural, melanina este implicata in mecanismele de colorare a pielii si a parului. Suplimentarea pe o perioada de 30 de zile permite sa actioneze asupra melanocitelor de a sintetiza melanina ca raspuns la expunerea la UVA si UVB. Melanina apoi migreaza in keratinocite la suprafata epidermei pentru a va proteja impotriva radiatiilor.

Un bronz este rezultatul unei reactii de protectie a pielii. Un aport suplimentar de melanina face posibila pentru a pregati pielea la soare si de a accelera aparitia unei pigmentari mai intense.

Astfel, tratamentul de 1 luna de zile din surse regenerabile, suplimentul nostru alimentar de Melanina va va permite sa va pregateasca pielea pentru expunerea la soare si de a accelera bronzul!

1 Studiul efectuat pe 33 de subiecti ai pielei de fototipul II si III care au administrat 500 mg Mélaline ®, pe zi.

Prospect Melanina

Mod administrare: 4 capsule pe zi.

Compozitie:

Ingrediente

1 gelula

4 gelule

Agent de ingrosare: maltodextrina

Cheratina hidrolizata dozata la 0,5% de Melanina.

125 mg

500 mg

Capsula din gelatina clorofila naturala

Dioxid de siliciu, saruri de magneziu de acizi grasi de origine vegetala: Agenti antiaglomeranti

Garantat fara OMG si fara gluten.